- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ili jednostavno instaliraj mixmeiser :p
Opet isto.
Obzirom da sumnjam da je legalna verzija, jer ne biš pitao ovdje nego na službenom sajtu proizvođača, provjeri postavke eksportiranja, možda možeš eksportirati u neki drugi format.
Obzirom da sumnjam da je legalna verzija, jer ne biš pitao ovdje nego na službenom sajtu proizvođača, provjeri postavke eksportiranja, možda možeš eksportirati u neki drugi format.
Može još jedino u WAV, ali on mi definitvno previše zauzima.
Prekodiraj ga naknadno.
Prekodiraj ga naknadno.
Hmmm.... čekaj ne razumim.... kako to?
EDIT: misliš da ga conventiram s nekim programom? Okej tako ću....
Evo uspia san tako da preko Free Mp3 Wma Converter convertiram u MP3, ali to mi je dupli posal i ispade u malo lošijoj kvaliteti.
Dakle.... ako iko zna neka napiše.....
Evo uspia san tako da preko Free Mp3 Wma Converter convertiram u MP3, ali to mi je dupli posal i ispade u malo lošijoj kvaliteti.
Dakle.... ako iko zna neka napiše.....
Kako to misliš, malo lošijoj kvaliteti? Pa podesi si postavke prekodiravanja.
Inače, za sve poslove prekodiravanja dbPowerAmp je car, kralj nad kraljevima.
Mene isto muči taj problem. Obrisao sam i ponovno instalirao program, ali mi ga sad instalira na radnu površinu i jos uvijek ne radi
Nemojte koristiti piratske programe pa nećete imati problema.
Misliš li ti da se nama plaća za to? o.O
Ako samo testiraš, imaš demo verziju.
Evo naša sam rješenje ako nekoga zanima.
Dakle trebate skinuti MP3 encoder(lame4.0a14) onda u VDJ napraviti slijedeće: ući u record - config i tamo loadati .dll file od tog encodera. Onda samo, stavit da snima u MP3 formatu i sve dobro.
Nije to. Već sam ja pokušal, ali to me zafrkava samo na jednom računalu(spremam ga u mirovinu). A na ostala dva sve radi
A koji da onda koristim?
Evo opet imam problem! Odjedanput mi je sve počelo spremat u .avi, a ne u mp3 formatu!!! :@
Baš mi sad najviše treba!
I uopće ne čujem pjesmu kad je pustim!
A koji da onda koristim?
http://www.rarewares.org/mp3-lame-bundle.php
3.98.4 je zadnji službeni release.
I prestani koristiti piratski softver. Zato i imaš same probleme sa njime.
U stvari nije problem,ali,ne vidim opciju" AUTOMIX" na konzoli virtual Dj-a.
U stvari nije problem,ali,ne vidim opciju" AUTOMIX" na konzoli virtual Dj-a.
Pravim frajerima ne treba AUTOMIX
evo ja imam jedno pomalo specifično pitanje koje možda nije u potpunosti vezanu za ovu temu ali nisam našao ništa više odgovarajuće vezano za moj problem,probat ću što kraće opisat.znači imam program koji se zove LIVESTREAM PROCASTER i preko njega bih uživo u eter trebao puštati glazbu koju radim preko VIRTUAL DJ-A,konkretno preko ove stranice http://www.livestream.com/musicmixdjs i problem je u tome što dok sam uživo i puštam glazbu ima slike ali jednostavno nema tona,samo se čuje ono što govorim preko mikrofona.čačkao sam malo po postavkama ali nisam uspio ništa konkretno napravit,problem je također u tome što taj čovjek koji vodi tu stranicu je naravno englez a s obzirom da meni engleski nije baš jača strana ne možemo skupa otkriti problem.ovim putem bih zamolio nekog da ako ima iskustva u ovome ili zna barem o čemu se radi da mi pomogne na bilo koji način da mogu puštat glazbu uživo i da ima zvuka.molim lijepo za pomoć
,
ja imam jedan drugi problem ovak imam komp dobar ono nije los....Intel Pentium 4 Cpu 1.80GHZ ,1.80 ghz,1,25GB ram grafulja je ATI Radeon HD 3450 i svaki virtual DJ koji instaliram mi šteka.Znači upalim Virtual DJ i CPU skoči na max odmah i treba mu 2 min da učita pjesmu dok moj frend ima nešto slabiji komp i radi mu normalno nije mi jasno do prije par dana je radilo normalno mjenjao sam drugi komp slabiji i na njemu radi odlično...a sve drugo što pokrenem ponekad i 10-ak programa CPU nikad nije bio 100 % ne kuzim ;((((
I jos jedan problem, meni se ne žele nbeke pijesme učitat do kraja u onim barovim zna li neko zašto???
I jos jedan problem, meni se ne žele nbeke pijesme učitat do kraja u onim barovim zna li neko zašto???
možda zato što su pijesme a ne pjesme, vdj učitava samo pjesme
Jesi sad sretan??????
Ako nemas pametnijeg posla imas log out sa strane
Jesi sad sretan??????
uf, da samo znaš kako.mašem repom od sreće
što se tiče tih pjesama i meni se to događa ponekad da ju ne želi učitat, probaj skinut tu istu pjesmu s neke druge stranice ili tako nešto
i nemoj preuređivat poruke, nije fora
Dakle ne zna nitko zašto se ne mogu neke pjesme učitat....ja sam isto imao problem jednostavno nije htjelo popunit onaj prostor gdje se stavljaju pjesme...no kod mene je bilo drugo bio mi zaražen komp pa mi virus nekaj popapal tak da mi nije dobro radilo..kada saminstalirao na lap dela sve ko suza..hehehe
Dakle ne zna nitko zašto se ne mogu neke pjesme učitat....ja sam isto imao problem jednostavno nije htjelo popunit onaj prostor gdje se stavljaju pjesme...no kod mene je bilo drugo bio mi zaražen komp pa mi virus nekaj popapal tak da mi nije dobro radilo..kada saminstalirao na lap dela sve ko suza..hehehe
I mene isto neke neće. Probaj tu istu pismu nabavit iz nekog drugog izvora, onda bi trebalo.