Moze li mi neko detaljno objasniti kako da prebacim snimak sa video kasete (VHS) na DVD - koji softver mi treba, koja oprema itd... što detaljnije to bolje...
hvala
Moze li mi neko detaljno objasniti kako da prebacim snimak sa video kasete (VHS) na DVD - koji softver mi treba, koja oprema itd... što detaljnije to bolje...
hvala
hvala
hvala
Imam tv karticu i povezao sam video sa kompom i snimio video materijal ali ne mogu da ga snimim na DVD moze li mi neko pomoci kako to funkcionise.Unapred hvala.
Imam tv karticu i povezao sam video sa kompom i snimio video materijal ali ne mogu da ga snimim na DVD moze li mi neko pomoci kako to funkcionise.Unapred hvala.
U koji format si snimio taj videomaterijal? Ako ništa drugo, probaj DVD Flick - može progutati praktički svaki format.
Najlakši način je: ako imaš video casete player i dvd recorder (snimač) - spojiš ih scart kabelom i snimiš na HD ( tako možeš rezati, prekrojiti nepoželjne kadrove) a kasnije možeš prebaciti na DVD.