Sa video kasete na DVD

poruka: 7
|
čitano: 5.500
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sa video kasete na DVD

Moze li mi neko detaljno objasniti kako da prebacim snimak sa video kasete (VHS) na DVD - koji softver mi treba, koja oprema itd... što detaljnije to bolje...

hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sa video kasete na DVD
kemal_r kaže...

Moze li mi neko detaljno objasniti kako da prebacim snimak sa video kasete (VHS) na DVD - koji softver mi treba, koja oprema itd... što detaljnije to bolje...

hvala

treba ti video kartica, istu mozes kupiti u skoro svakom ducanu rac. opreme.
Karticu spoji s racunalom, instaliraj pripradajuci software koji dobijes.

Spoji vhs player na karticu, trebalo bi ti biti sve jasno kada vidis konektore na kartici.
S softwerom kojeg si dobio usnimi materijal u racunalo, isti taj materijal poslije prebaci u DVD s tim programom ako ti to bude dopustao ili nekim drugim, (vegas, edius, pa cak i nero to moze ...).

Edit: Ili sve to mozes dati nekome tko se bavi snimanjem pireva ili slicno. Prije par godina mi smo uzimali 50kn za 1h materijala.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 9:28 (pixelatem).
17 godina
pixelatem kaže...
kemal_r kaže...

hvala

treba ti video kartica, istu mozes kupiti u skoro svakom ducanu rac. opreme.
Karticu spoji s racunalom, instaliraj pripradajuci software koji dobijes.

Spoji vhs player na karticu, trebalo bi ti biti sve jasno kada vidis konektore na kartici.
S softwerom kojeg si dobio usnimi materijal u racunalo, isti taj materijal poslije prebaci u DVD s tim programom ako ti to bude dopustao ili nekim drugim, (vegas, edius, pa cak i nero to moze ...).

Edit: Ili sve to mozes dati nekome tko se bavi snimanjem pireva ili slicno. Prije par godina mi smo uzimali 50kn za 1h materijala.

možete li mi predložiti neku video karticu, da li trebam kupovati neku super kvalitete ili je dovoljna neka prosječne kvalitete? da li je moguće da mi grafička kartica ima tu mogućnost?
koja je cijena tih kartica što ste mi naveli?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

možete li mi predložiti neku video karticu, da li trebam kupovati neku super kvalitete ili je dovoljna neka prosječne kvalitete? da li je moguće da mi grafička kartica ima tu mogućnost?
koja je cijena tih kartica što ste mi naveli?

prvo da ocistimo jednu stvar. Ako trebas prebaciti samo jednu kasetu onda ti se ova investicija + igranje s softwerom ne isplati ako vec nemas iskustva. Radije otidzi u neki video studio i plati 200-300 kn.

inace kartice koje su sposobne primati analogni signal dodzu oko 200-300 kuna.
Osobno ti mogu preporuciti ovu, s njom ces dobiti mogucnost i gledanja televizije na racunalu, naravno pricam o analognim karticama, a ne dvb tunerima itd.

Naravno, unazad nekoliko godina je bio trend da graf. kartice ovo imaju na sebi, tako da ako se dobro sjecam radeon je imao serije All-in-Wonder a ati je imao VIVO (video-in, video-out), ili je mozda bilo obrnuto? Nisam sad siguran, ali nema veze. Dakle na svojoj grafickoj potrazi Video in ulaz, obicno zuti 'činč'.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
14 godina
neaktivan
Sa video kasete na DVD

Imam tv karticu i povezao sam video sa kompom i snimio video materijal ali ne mogu da ga snimim na DVD moze li mi neko pomoci kako to funkcionise.Unapred hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Sa video kasete na DVD
Dejan 40 kaže...

Imam tv karticu i povezao sam video sa kompom i snimio video materijal ali ne mogu da ga snimim na DVD moze li mi neko pomoci kako to funkcionise.Unapred hvala.

U koji format si snimio taj videomaterijal? Ako ništa drugo, probaj DVD Flick - može progutati praktički svaki format.

15 godina
neaktivan
Re: Sa video kasete na DVD

Najlakši način je: ako imaš video casete player i dvd recorder (snimač) - spojiš ih scart kabelom i snimiš na HD ( tako možeš rezati, prekrojiti nepoželjne kadrove) a kasnije možeš prebaciti na DVD.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice