Subliminalne poruke u videu

poruka: 7
|
čitano: 3.680
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Pozdrav, ima li neki relativno jednostavan način za provjerit sadrži li video subliminalne poruke? Nekako imam osjećaj da ih jedan video što sam nedavno pogledao sadrži.

Tu mislim i na vizualne i audio subliminalne poruke.

Hvala svima na odgovorima unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Subliminalne poruke u videu

1. daj tu link pa nek masa prosudi...

2. uguglaj ime videa +subliminal message... sigurno ima neki dežurni dušebrižnički site koji na to pažljivo pazi (zajedno sa potkožnim čipovima za praćenje, mind control supstancama u vodovodu, chemtrailsima, onim Icekovim gmazoidima i poštenjm hrvatskih političara)

inače, možeš dio videa pogledati u nekom playeru frame by frame pa vidjeti jel "neki đavo iskače"

iddqd
15 godina
odjavljen
badmad kaže...

1. daj tu link pa nek masa prosudi...

2. uguglaj ime videa +subliminal message... sigurno ima neki dežurni dušebrižnički site koji na to pažljivo pazi (zajedno sa potkožnim čipovima za praćenje, mind control supstancama u vodovodu, chemtrailsima, onim Icekovim gmazoidima i poštenjm hrvatskih političara)

inače, možeš dio videa pogledati u nekom playeru frame by frame pa vidjeti jel "neki đavo iskače"

Eh, umrijet ćete od smijeha:

U kom playeru bi se moglo takvo što? I da je besplatan po mogućnost {#}

(nisam ništa našao guglanjem)

17 godina
neaktivan

downloadaj ga sa npr. youtube downloaderom pa otvori u npr. gom playeru. Pokreni ga i sa "f" na tipkovnici ideš frame by frame.

Eto, sve besplatno

iddqd
15 godina
odjavljen
badmad kaže...

downloadaj ga sa npr. youtube downloaderom pa otvori u npr. gom playeru. Pokreni ga i sa "f" na tipkovnici ideš frame by frame.

Eto, sve besplatno

Evo, probao ali nažalost nisam ništa našao. Ili su presuptilne, ili su zvukovne, ili ih uopće nema lol. {#}

13 godina
neaktivan

može li netko opisati kako ih napraviti, kojim programom, KAKO?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Subliminalne poruke se nalaze jednostavno svugdje, 98% nećeš ni skužit osim ako se ne baviš s tim ili ih sa namjerom ne tražiš.Na plakatima, promotivnim artiklima,filmovima, igrama, spotovima, oglasima, itd....

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice