Sony vegas 7.0

poruka: 6
|
čitano: 1.888
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony vegas 7.0

poZz ljudi novi sam ovdje Cool.Pisem iz mostara.Imam jedan problem s sony vegasom 7.0.Skinuo sam ga i instalirao i sada mi trazi serial number i ja to sve fino ukucam i na kraju instalacije pise da se trebam regat na njihov sajt da bih dobio activation code.Ja sve to fino odradim dobijem activation code upisem ga ma nema sanse da ga primi.Pise da nevalja da je pogresno napisan i sve to pls HELP-ajte mi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony vegas 7.0
aLmo kaže...

poZz ljudi novi sam ovdje Cool.Pisem iz mostara.Imam jedan problem s sony vegasom 7.0.Skinuo sam ga i instalirao i sada mi trazi serial number i ja to sve fino ukucam i na kraju instalacije pise da se trebam regat na njihov sajt da bih dobio activation code.Ja sve to fino odradim dobijem activation code upisem ga ma nema sanse da ga primi.Pise da nevalja da je pogresno napisan i sve to pls HELP-ajte mi.

a jel ti serial key original ili si ga dobio uz torrent?
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
Sony vegas 7.0

Jao jao... evo nadam se da radi ovoga necu dobit jos jedan zuti :)

Covjek je skinuo sa torrenta program i nezna ga instalirat. Ja iso bit ironican u vezi ovoga i dobio zuti pa eto... ne pomazite mu :) inache ce bit jedna utakmica neigranja :)

Pozdrav moderatorima :) Odlicno odradjujete posao, i svaka cast sta vam se da citat svakakve gluposti po ovom forumu :) Imate pivo od mene

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony vegas 7.0

pa zato ga i pitam odakle mu serial, torrent ili trgovina? Smijeh

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
Sony vegas 7.0

Sta ti mislis he he he :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony vegas 7.0

mislim da ga je dobio od ujaka iz amerikeee. Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 12:31 (pixelatem).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice