poZz ljudi novi sam ovdje .Pisem iz mostara.Imam jedan problem s sony vegasom 7.0.Skinuo sam ga i instalirao i sada mi trazi serial number i ja to sve fino ukucam i na kraju instalacije pise da se trebam regat na njihov sajt da bih dobio activation code.Ja sve to fino odradim dobijem activation code upisem ga ma nema sanse da ga primi.Pise da nevalja da je pogresno napisan i sve to pls HELP-ajte mi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poZz ljudi novi sam ovdje .Pisem iz mostara.Imam jedan problem s sony vegasom 7.0.Skinuo sam ga i instalirao i sada mi trazi serial number i ja to sve fino ukucam i na kraju instalacije pise da se trebam regat na njihov sajt da bih dobio activation code.Ja sve to fino odradim dobijem activation code upisem ga ma nema sanse da ga primi.Pise da nevalja da je pogresno napisan i sve to pls HELP-ajte mi.
Jao jao... evo nadam se da radi ovoga necu dobit jos jedan zuti :)
Covjek je skinuo sa torrenta program i nezna ga instalirat. Ja iso bit ironican u vezi ovoga i dobio zuti pa eto... ne pomazite mu :) inache ce bit jedna utakmica neigranja :)
Pozdrav moderatorima :) Odlicno odradjujete posao, i svaka cast sta vam se da citat svakakve gluposti po ovom forumu :) Imate pivo od mene
pa zato ga i pitam odakle mu serial, torrent ili trgovina?
Sta ti mislis he he he :)
mislim da ga je dobio od ujaka iz amerikeee.