Program za preradu videa

poruka: 5
|
čitano: 2.186
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Program za preradu videa

Poz.jel netko mozda zna za neki program za preradu videa??imam fild od 750 mb i htio bih ga preraditi za youtube ili facebook.mene zanima neki program koji daje najbolji omjer velicine fajla nakon obrade i kvalitete slike.recimo da sa 750 smanji na 50-70 mb bez nekih ogromnih padova u kvaliteti slike,tj da mi ne bude sve kockasto kao kad preradim u flash...

LP

Nemam potpis jer sam nepismen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Program za preradu videa

any video conventer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Program za preradu videa

probaj format factory, neznam jel je u "tvom zanru" al probaj pa ak ide ide :)

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Program za preradu videa
Snakepriest kaže...

Poz.jel netko mozda zna za neki program za preradu videa??imam fild od 750 mb i htio bih ga preraditi za youtube ili facebook.mene zanima neki program koji daje najbolji omjer velicine fajla nakon obrade i kvalitete slike.recimo da sa 750 smanji na 50-70 mb bez nekih ogromnih padova u kvaliteti slike,tj da mi ne bude sve kockasto kao kad preradim u flash...

LP

Handbrake.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
Program za preradu videa

+1 za Handbrake, besplatan i jednostavan za korišćenje. Predlažem da resizeuješ video na neku od rezolucija koje koristi YouTube, npr da visina bude 480 pixela, da bi izbegao gubitak kvaliteta prilikom resizeovanja na njihovoj strani.

Imaš i aplikacije poput Arcsoft Media Convertera koje imaju preset za YouTube (dakle ultra jednostavno i baš ono što ti želiš), ali uglavnom nisu besplatne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice