Program za odvajanje AVI/MKV file-a

poruka: 9
|
čitano: 3.594
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav

Prvo, nemam pojma kako da ovu temu nazovem i jesam li ju uopče stavio na pravo mjesto.

Znači, većina koncerata i filmova koje skinem s interneta* je uglavnom u AVI ili MKV formatu (rijetki su .ts), pa ne mogu listati ("šaltati") pjesme. Na filmu mi to baš i neznači, ali na koncertu već da. Znači (opet), ja bih trebao program koji može odvojiti jedan dio AVI/MKV file-a, ali da file ostane u komadu.

Ako nemože tako onda može i da program to konvertira u .ts.

Hvala

*s Torrenta

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 19:33 (speedy56).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Program za odvajanje AVI/MKV file-a
14 godina

Gledao sam malo po netu s tvojim linkom i došao do AVS Video Convertera, ali trebam ključ, a to nemam, i jednoga za MAC.

Vidio sam da i Zoom player to može napraviti, ali on napravi svoj file, koji samo on može čitati.

Odustajem od ovoga, ali ako netko ima nekakvo rješenje slobodno ga napiše...

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ti imam rješenje.
Prije par dana sam slučajno pronašao baš taj koji tebi treba (sa ključom) zove se "Aimersoft Video Studio Express"

Radi sa MKV, AVI i ostalim formatima. Briše nepotrebne djelove, izvlači djelove koje želiš,  spaja Mkv sa Avi, odvaja zvuk od videa za daljnju obradu, konvertira Mkv/avi i obratno ITD. ITD.
Ako želiš da ti ga uploadujem šaljem ti link na PP

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 11:51 (magistar).

1 0 hvala 1
14 godina

Ajde, ako ti nije problem pošalji link.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo sad sam ti poslao link na PP.
Javi ako si zadovoljan

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 15:40 (magistar).
14 godina
magistar kaže...

Evo sad sam ti poslao link na PP.
Javi ako si zadovoljan

Evo, baš sam instalirao, sad kreće testiranje.

EDIT: Isprobao sam ga sad. Žao mi je što ne može napraviti chaptere, ali i unatoč tome progran je super.

Mislim da je najbolje datoteku u AVI/MKV formatu konvertirati u .vob i onda ju izrezati pa onda na DVD, samo što onda gubim HD, trebam vidjeti ima li BD formata.

Svejedno, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 19:34 (speedy56).
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 20:52 (magistar).

1 0 hvala 1
14 godina

Ovaj prvi je (kolko sam skužio po slici na stranici) ono što bih ja trebao. > skida se

Hvala još jedanput.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 21:13 (speedy56).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice