Koji je najbolji player za gledati filmove al da posebno stavljam film a posebno titlove,ak kužite. I da se u tom programu mogu podesiti opcije titlova,znači kad da krenu, jer mi film i titlovi nisu uravnoteženi(il kak već da velim).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GOM player, Media Player Classic, BS Player.
U svakom od njih posebno učitaš film, posebno titlove.
A titlovi ti kasne ako nisu napravljeni za verziju filma koju ti imaš, recimo ti skineš neki CAM rip, a titlove za 720HD. Skidaj titlove tako da imenu filma odgovara naziv filma. Čak mislim da ovaj novi BS Player sam traži automatski titlove, dok imaš i program koji ti traži najbolje titlove prema nazivu filma. Zove se Sublight.
A titlovi ti kasne ako nisu napravljeni za verziju filma koju ti imaš, recimo ti skineš neki CAM rip, a titlove za 720HD. Skidaj titlove tako da imenu filma odgovara naziv filma. Čak mislim da ovaj novi BS Player sam traži automatski titlove, dok imaš i program koji ti traži najbolje titlove prema nazivu filma. Zove se Sublight.
..a što ako imam film ili seriju hdtv 720 a titl obićan dvdrip i nepaše ili ide napred ili zaostaje a nemogu naći nigdje takve titlove...što onda???
hvala
Ja ih onda u GOM Playeru ručno pomaknem sa CTRL (ili ALT, više ne znam točno) + strelica lijevo ili desno ovisno kasne li ili rane. Iako ima i programa u kojima to napraviš i onda ne moraš više raditi ovako ručno, samo se ne mogu sjetiti imena jer ih nisam koristio.
Ako ti nije isti fps ne pali to. Ako ti nije ista edicija i film ima scenu vise ili manje ne pali ti to.
Da, to sam zaboravio reći.
Zato najbolje skidati titlove koji imaju isti naziv kao i film, tako ti neće kasniti niti ići prije. Barem ja još nisam imao nikada problema ako su bili istog naziva.
Skinul sam BS Player i tamo mogu namjestit titlove, da budu usklađeni s filmom. Hvala!
..a što ako imam film ili seriju hdtv 720 a titl obićan dvdrip i nepaše ili ide napred ili zaostaje a nemogu naći nigdje takve titlove...što onda???
hvala
Imaš program Subtitle Workshop. Ako treba pomoć oko toga - javi.