Problem sa gledanjem DVD zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.865
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa gledanjem DVD
pitanje

Imam DVD sa 11 epizoda serije ( dr. House). sve je uredu kada gledam prvu seriju, ali kada upalim drugu, treću i svaku ostalu serija ide ali titlovi idu iz prve epizode. Da gledam na računaru možda bih i znao riješiti ali pošto to gledam preko DVD playera i TV ne znam u čemu je problem. inače na DVD su (mislim) postavljeni titlovi sa ekstenzijom .srt. je li to uredu?

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa gledanjem DVD

Kod mene je situacija takva da ako npr. imam više filmova/serija na DVD-u učitavam zajedno datoteku filma sa *.srt datotekom, kako bi DVD player reproducirao odgovarajući film sa odgovarajućim titlom. Dakle ja samo markiram obe datoteke i odaberem play i stvar je rješena!

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
autorov komentar
Whalter vT kaže...

Kod mene je situacija takva da ako npr. imam više filmova/serija na DVD-u učitavam zajedno datoteku filma sa *.srt datotekom, kako bi DVD player reproducirao odgovarajući film sa odgovarajućim titlom. Dakle ja samo markiram obe datoteke i odaberem play i stvar je rješena!

Ali ja to ne gledam na računaru već TV
17 godina
neaktivan

Pa upravo za to ti i govorim!

Moj DVD player (koji je spojen na tv) funkcionira na način koji sam ti opisao u prethodnom postu!

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
16 godina
neaktivan

ja imam dvd player star nekoliko godina, a sličan sam problem rješio tako da napravim za svaku seriju zasebni folder u kojem se nalazi po epizoda i odgovarajući titlovi, zatim u sljedeći folder druga epizoda sa svojim titlovima itd. pa dok stavim dvd u player, otvoriš folder od serije i on može samo te titlove čitati jedino iz tog foldera iz kojeg si otvorio tu određenu epizodu

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 15:25 (markbodin).
17 godina
neaktivan

I to je rješenje koje se često koristi, još pogotovo ako player ne podržava otvaranje više fileova od jednom.

17 godina
autorov komentar
Whalter vT kaže...

Kako markiraš ako ne gledaš preko računara?
17 godina
Problem sa gledanjem DVD
autorov komentar

Riješio sam , jednostavno - dugme na daljinskom SUBTITLES i to je to... hvala svima na trudu.

može lock

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice