Preporuka za Video splitter software

poruka: 9
|
čitano: 5.632
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Trebao bi neki dobar freeware video splitter program... ono ubacij avi file i kliknem split i on mi sve to rascjepka na definiranu dužinu ili broj dijelova.

Uplodam često neke filmiće na youtube, a pošto je limit 10:59 po filmiću moram, konkretno emisiju od sat vremena prepoloviti na 5-6 dijelova, a s obzirom da će mi se u budućnosti pojavljivati ovaj problem sve češće volio bih da ne moram ručno rezati film/emisiju.

Najbolje riješenje bi mi bilo da mogu dobiti partners program od youtuba, ali za hrvatsku je to 0 bodova!

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Free Video Dub - najjednostavniji

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka za Video splitter software

to mi niš ne pomaže, opet moram ručno određivati gdje je početak, a gdje kraj svakog dijela i to rezat, pa sejvat!!

sve to mogu napraviti i s VirtualDubMod-om ili VirtualDub-om, treba mi baš splitter.

jurluk, svejedno hvala

17 godina
neaktivan

Pokušaj s HJ-Split.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seabro kaže...

to mi niš ne pomaže, opet moram ručno određivati gdje je početak, a gdje kraj svakog dijela i to rezat, pa sejvat!!

sve to mogu napraviti i s VirtualDubMod-om ili VirtualDub-om, treba mi baš splitter.

Možeš to i virtualdubom; možda i nije najjednostavnije rješenje, ali se može.

Pod video > select range možeš odrediti dio streama kojeg želiš obrađivati, odnosno to možeš koristiti za 'izrezivanje' segmenata streama kako ti paše. Nisu to neke raskošne opcije, tj. možeš izabrati samo jedan dio kojeg ćeš obrađivati. Međutim, vdub možeš ganjati i iz batch filea s command-line opcijama, što znači da možeš napraviti skriptu, kojom ćeš raditi upravo ono što želiš, 'cjepkati' video po zadanim opcijama. Ali za to je potrebno malo truda, ako ti leži uopće takav pristup, a evo ti i scripting language reference.

17 godina
neaktivan

tnx, al baš sam to htio izbječ' :)

a ništa.. google je i dalje moj najbolji prijatelj!! :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Free Video Dub - najjednostavniji

Ovaj program Free Video Dub stvarno je dobar ali ne podržava mkv. Možete li mi preporučiti sličan program koji podržava mkv?

Imam jedan xxx file koji mi je oko 5,9 Gb. Htio bih ga skratiti da mi može stati na DVD. Ne želim ga recodirati jer bi to predugo trajalo.

Probao sam mnoge programe ovoga tipa ali niti jedan ne podržava mkv kao ulazni format.

16 godina
neaktivan

Svaki je virtual dub besplatan. A obzirom da je open source (gpl) ima mali milion verzija. U osnovnoj ne podržava niti mpeg, a ima verzija koje 'vare' i mkv. Potraži Virtualdubmod Jake Ludington, za tu verziju znam da podržava i mpeg i mkv kao input.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 1:03 (bed).
15 godina
neaktivan

Hvala Vam puno. Ovaj Virtual dub podržava mkv i solidno obavlja posao. ja sam navikao na sony vegas ali ću se priviknuti i na ovaj program.

Molio bih Vas da mi odgovorite, ako znate, da li nero vision podržava mkv kao input?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice