Prebacivanje sa VHS-a na HDD?!?

poruka: 4
|
čitano: 2.118
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, muči me par stvari. Kako najjeftinije prebaciti sa VHS-a na HDD ili DVD?!

Imam par pitanja u svezi s tim.

1. Imam integriranu DVB-T karticu u lapu i naravno ne mogu uhvatiti preko antenskog kabla signal iz videa. Isplati li se za tu svrhu kupiti

analognu TV karticu i preko video kabla prebacivati???

2. Postoji li kakav kabel npr. SCART na S-VIDEO i 3.5 za zvuk i tako povezati video i komp??? S kojim to programom odraditi??

3. Neka druga mogućnost???

Hvala na odgovorima! ;)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prebacivanje sa VHS-a na HDD?!?
Tifoz kaže...

Ovako, muči me par stvari. Kako najjeftinije prebaciti sa VHS-a na HDD ili DVD?!

Imam par pitanja u svezi s tim.

1. Imam integriranu DVB-T karticu u lapu i naravno ne mogu uhvatiti preko antenskog kabla signal iz videa. Isplati li se za tu svrhu kupiti

analognu TV karticu i preko video kabla prebacivati???

2. Postoji li kakav kabel npr. SCART na S-VIDEO i 3.5 za zvuk i tako povezati video i komp??? S kojim to programom odraditi??

3. Neka druga mogućnost???

Hvala na odgovorima! ;)

U svakom slučaju moraš kupiti neku karticu koja ima ULAZ za video (TV kartica ili baš kartica za tu namjenu...) imam takvu baš za tu namjenu.
Kublach
16 godina
neaktivan
RE: Prebacivanje sa VHS-a na HDD?!?
Kublach kaže...
 U svakom slučaju moraš kupiti neku karticu koja ima ULAZ za video (TV kartica ili baš kartica za tu namjenu...) imam takvu baš za tu namjenu.

Može preporuka koju karticu??
17 godina

Nažalost niti znam ime niti znam gdje je kupljena... Nalazi se u PCu za video nadzor koji nisam ja slagao... sorry, znam samo da postoji

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice