Odgovarajćue pojačalo za zvučnike

poruka: 6
|
čitano: 4.893
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz ljudi, imam problem s jednom linijom kojoj štekaju izlazi. Nju koristim za zvuk na pc-u, zanima me kad bi je mogao zamjeniti nekim pojačalom kakvo bi trebao uzest da mogu spoit na njega zvučnike od te linije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 12:25 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako su ovakve žice od zvucnika onda mozes uzet bilo koje pojacalo ;)

http://www.axesrus.com/Electronics/Wire/HighlyInsultated/HighlyInsultatedWire.jpg

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Odgovarajćue pojačalo za zvučnike

da al moras pazit da ti svaki zvucnicki kanal ima toliko ili vise wata a kaj se tice ohma onda si uzmi rade sa manje

ja vucem 4+1+bass sa 80 watnim trafo od starog wufera preko mixete

13 godina
neaktivan
psiho_dj kaže...

da al moras pazit da ti svaki zvucnicki kanal ima toliko ili vise wata a kaj se tice ohma onda si uzmi rade sa manje

ja vucem 4+1+bass sa 80 watnim trafo od starog wufera preko mixete

A kako onda imam pojacalo sa 300w u autu a na njega je spojen jedan zvučnik od 800w i još četri mala od 30w??

15 godina
neaktivan

pojacalo za auto i a/v nije isto koliko se sjecam jer a/v ima vece mogucnosti kaj ne a i spajas pretpostavljam woofer na njega koji je moguce aktivac i imas kondic gore kaj ne

13 godina
neaktivan
psihozgb kaže...

pojacalo za auto i a/v nije isto koliko se sjecam jer a/v ima vece mogucnosti kaj ne a i spajas pretpostavljam woofer na njega koji je moguce aktivac i imas kondic gore kaj ne

Ne spajam woofer na njega nego samo zvučnike od linije. Linija je http://www.adverts.ie/home-audio/sony-mhc-rg33/519158

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 12:26 (Oseka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice