MP3 eksperti pomozite - liste

poruka: 7
|
čitano: 1.730
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Daklem, pitanje za strucnjake glede MP3a - premjestio sam MP3 kolekciju sa starog racunala na novo i imam problem s listama. Naime, na starom racunalu kolekcija
je bila na dva diska - pocetni dio adrese jednog dijela MP3ca je bio D:\Multimedia\Music a drugog dijela kolekcija H:\Music (ostali subfolderi su ostali nepromijenjeni).
Zna li netko (savjet, trik, program...) kako automatski, a da se liste ne pobrkaju, zamijeniti taj dio u .m3u listama novim dijelom adrese (npr. da umjesto gorenavedenih
dijelova adrese bude Z:\Music\) a da sve radi?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

pa, odi u Z:\Music , napravi dva foldera i prvi dio mp3-ca prebaci u prvi folder, a drugi dio u drugi folder..

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MP3 eksperti pomozite - liste

Da li si imao samo dvije liste ili imas za svaki pojedini folder (pretpostavljam album) listu?

Ja bih oznacio sve foldere koje zelim i ubacio ih u winamp te spremio novu listu.

Mislim da automatski to nije moguce, jer lista pamti "put" do odredene pjesme.

A tebi su vjerovatno druga slova particija na novom kompu i vjerovatno druga imena foldera u koje si preselio muziku.

17 godina
neaktivan

ako sam te dobro shvatio, imao si mjuze u "D:\Multimedia\Music" i u "H:\Music" a to si sve zajedno prebacio u "Z:\Music\"?

i sad trebaš promijeniti stringove u .m3u datotekama, "D:\Multimedia\Music" i "H:\Music" u "Z:\Music\"

dakle trebaš iz više fileova zamijeniti 2 stringa u 1 drugi string? jel tako?

znao bi ti napraviti skriptu sa sed-om ali samo za jedan po jedan file, tako da niš od toga... skokni do Programiranja, pa da ti neko ko zna perl (ili neš slično) napravi skriptu za to...

ili potraži neki napredniji .m3u editor na netu Osmijeh

sretno

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
Guillermo Temblalanza kaže...

Daklem, pitanje za strucnjake glede MP3a - premjestio sam MP3 kolekciju sa starog racunala na novo i imam problem s listama. Naime, na starom racunalu kolekcija
je bila na dva diska - pocetni dio adrese jednog dijela MP3ca je bio D:\Multimedia\Music a drugog dijela kolekcija H:\Music (ostali subfolderi su ostali nepromijenjeni).
Zna li netko (savjet, trik, program...) kako automatski, a da se liste ne pobrkaju, zamijeniti taj dio u .m3u listama novim dijelom adrese (npr. da umjesto gorenavedenih
dijelova adrese bude Z:\Music\) a da sve radi?

Hvala

Nisam imao iskustvo sa ovim programom ali neki se kleli u majku da radi ovo sto trazis (obicno programeri)  Smijeh 
Search and Replace for Windows 
Klikaj

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
17 godina
neaktivan

Playlistu otvori s notepad-om ili necim tebi drazim, Ctrl+F -> Replace -> ...

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

To sam vec pokusao - i na starom racunalu koje ima XP i na novom, koje ima Vistu i evo kako notepad vidi .m3u listu:

#EXTM3U
#EXTINF:299,no artist - AudioTrack 06
\Users\Vorkalloner\Music\Heavy Metal 1981 Soundtrack\MP3\06-Heavy Metal (Takin' a Ride).mp3
#EXTINF:308,no artist - AudioTrack 07
\Users\Vorkalloner\Music\Heavy Metal 1981 Soundtrack\MP3\07-True Companion.mp3
#EXTINF:207,no artist - AudioTrack 08
\Users\Vorkalloner\Music\Heavy Metal 1981 Soundtrack\MP3\08-Crazy (A Suitable Case for Treatment).mp3

Sto ce reci, nema onog dijela koji bi trebao biti zamijenjen.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice