Je'l ima netko iskustva s ovim formatom? Radi se o kontejneru za profesionalni audio/video. Ali kako to obično ide; Sony ima svoju varijantu na xd-u, Panasonic ima svoju na p2, a meni treba MXF OP-ATOM for D-Cinema. Naravno besplatnih muxera za mxf, kao u priči. Jedino suvislo što sam pronašao da radi je MXFLIB muxer - metadata wrapper. Međutim uspjevam jedino napraviti SMPTE 381M kontejner bez obzira na forsiranje opcije OP-ATOM, a potreban je SMPTE 390M kontejner za D-Cinema. Adobe alati ne puše taj mxf, premda kao razumiju taj format, pretpostavljam da su na sony/panasonic varijanti. Navodno bi Avid na macu (kojeg nemam :o() to mogao pročitati. Dobiveni file mogu playati s vlc playerom, ali bez zvuka, premda zvuk postoji u kontejneru i nekomprimirani wav je. Dakle ako netko zna o čemu pričam i ima kakvog znanja o tom kontejneru, kreiranju istog, neka me malo prosvijetli. Što su particije u tom kontejneru, KAG, Full Index, Sparse Index, itd.. I ako netko ima mac-a s Avidom da pokuša pročitati taj mxf koji sam napravio.