LOTR - Izbacivanje nezeljenih scena iz Filma

poruka: 5
|
čitano: 1.427
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LOTR - Izbacivanje nezeljenih djelova

Skinuo sam onaj Special Extendet Edition (12x DVD-9) i sada zelim da izbacim Poljski audio 6.1, titlove, komentare.... ovo radim da bi sve stalo na jedan DVD..odnosni svaki DVD-9 da ide na na jedan oican DVD

Pokusao sam koristiti DVDReMake Pro i koliko vidim program je napredan (bar za mene) ali problem je u tome sto sam se malo izgubio u njemu :) pa...ima li neka dobra dusa da me uputi u tajne ovog programa ili da predlozi neki drugi da bi malo okljastrio sve ovo. Link na tutorijal mozda? Gledao sam tutorijal na oficijalnoj strani ali lik objasnjava kako sve to raditi na Terminatoru...ipak LOTR je "malcice" kompleksniji film od Terminatora tako da...

Planiram imati 2 DVD-a, jedan ovakav "osakacen" i jedan "original" DVD-9 (onakav kakavog sam ga skinuo sa torrenta)

Jos jedno pitanje:

Da li DVDReMake zadire u samu kvalitetu slike?

██████████████████████

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: LOTR - Izbacivanje nezeljenih djelova

Ja bi ti preporučio DVD Shrink sa ovim odličnim tutorijalom. Prije sam koristio dvd shrink i uvijek je bez problema micao audio koji ne želiš, titlove, menije i sl. Ako nakon što sve to makneš film i dalje ne stane na 1 DVD, on ga malo kompresira. Ništa strašno. Ugl, pokušaj sa jednim filmom i vidi jel ti odgovara kvaliteta.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan

U meduvremenu sam pokusavao da smanjim film ali ne ide mi ispod 5 GB ...uostalom ima samo jedan Poljski audio stream sa 6.1 zvukom (cca. 320 MB) i vise English obicnih stereo AC 3 streamova paralelno sa 6.1 English streamom.

A sto mislis da "podjelim" DVD-9 na dva obicna (bez da izbacivanja icega). Da li je to moguce ?

██████████████████████
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 14:58 (Lazarus Long).
16 godina
odjavljen

Izbaci stereo streamove i ostavi samo 6.1 english. DVD-9 film je moguće podijeliti na 2 obična DVDa ali se ne sjećam kako, mislim da sa CloneDVDom (možda se može i sa DVD Shrinkom, moram malo pogledati).

EDIT: yep, CloneDVD2 može podijeliti 1 DVD9 na 2 single layera bez problema. Može i DVDFab. On je free a za CloneDVD će ti trebati nešto.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 15:20 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan

CloneDVD2 je sredio stvari. Hvala puno

██████████████████████
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice