Live zvuk u video

poruka: 14
|
čitano: 2.751
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Live zvuk u video

Dakle, tražio sam po forumu, ali ne nađoh.

Imam jedan video, i trebam dodat zvuk.  Zvuk NIJE već napisan, ma da ga samo trebam ubaciti.

Evo, konkretno što trebam: Imam tutorial na kojem trebam staviti svoja glasovna uputsva.

PLSSSSSSS HULPPPPP ME!

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Live zvuk u video

Ako sam dobro shvatio ti ćeš snimit zvuk i ubacit ga u video, ako je to slučaj onda to možeš sa običnim windows movie makerom koji imaš u svim novijim windowsima.

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Live zvuk u video

Vidi ovo!! 5 najboljih besplatnih programa za obradu videa..

http://www.desktop-video-guide.com/top-5-free-video-editing-software-review.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Live zvuk u video

Ah da, ako imaš nero, možda u pro modu ti se otvori mogućnost za nerov movie maker.

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Live zvuk u video
zero cool kaže...

Ako sam dobro shvatio ti ćeš snimit zvuk i ubacit ga u video, ako je to slučaj onda to možeš sa običnim windows movie makerom koji imaš u svim novijim windowsima.

nisis dobro shvatio.

Moja namjera je da govorim dok video ide.

EDIT, VEĆE POJAŠNJENJE:

ja govorim, video ide i to se sve zapisuje u trećem file-u.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 15:25 (puma1400).
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
zero cool kaže...

nisis dobro shvatio.

U redu, zar ti ne možeš gledati video dok snimaš zvuk i govoriti što i kako trebaš te naknadno to ubaciti unutra, to bi možda bilo još i jendnostavnije.

Been there done that
17 godina
neaktivan
Live zvuk u video

tu opciju ti ima default windowsov movie maker

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
zero cool kaže...

nisis dobro shvatio.

EDIT, VEĆE POJAŠNJENJE:

ja govorim, video ide i to se sve zapisuje u trećem file-u.

Vidi.

Ti moras prvo SNIMITI taj zvuk u audio datoteku pomocu mikrofona, zvucne kartice, i programa za audio ili video obradu. Nakon toga taj zvuk moras montirati u gotov video. To mozes napraviti sa nekim (vjerovatno sa svim) programima koje ces pronaci na linku koji sam ti poslao.

To je jedini ispravni nacin da to napravis.

17 godina
neaktivan
Live zvuk u video

Windows movie maker ima mogućnost snimanja naracije, tj. dok video ide on očitava jačinu zvuka koji dolazi sa tvog mikrofona i to automatski stavlja u video.

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zero cool kaže...

Windows movie maker ima mogućnost snimanja naracije, tj. dok video ide on očitava jačinu zvuka koji dolazi sa tvog mikrofona i to automatski stavlja u video.

pokušat ću ovo, a ako ne uspijem,  onda ću ići na ovu gornju opciju da zvuk snimim u mp3 pa ga ubacim u video.č

17 godina
neaktivan
Live zvuk u video

Najbolje tu je drugi put,uzmes nesto kao Camtasia i odma snimas zvuk dok snimas i tutorijal da kasnije nemas vako glupe probleme...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
17 godina
Live zvuk u video

Mene sad zanima kako maknut zvuk s vide-a, htip bih uploadat, ali cuju se psovke pa bih zato maknuo, moze pomoc ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Mene sad zanima kako maknut zvuk s vide-a, htip bih uploadat, ali cuju se psovke pa bih zato maknuo, moze pomoc ?

ubacis video u program kao Premiere ili nevazno....bilo koji malo bolji program za editovanje videa i jednostavno mute-as ili uklonis zvuk...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
17 godina
Live zvuk u video

Moze pomoc kako u Premieru (CS3) maknut zvuk sa videa ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice