Kako convertati NTSC na PAL? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Kako convertati NTSC na PAL?

Pozdrav svima

Vidio sam već prije jednu temu vezanu uz ConvertX To DVD i nisam htio ponovo otvarati "dead thread" pa bih vas tu zamolio za pomoć.

Naime kada pržim film sa ConvertX To DVD i nekako uspijem konvertirati NTSC u PAL  titlovi su mi rane ili kasne i do 10 minuta iako sam stavio recimo 23.97 FPS titlove na 23.97 i ništa.Istu stvar sam napravio sa PAL titlovima znači 25.000 fps i NTSC verzijom filma i svejedno kasne ili rane.Razlog zašto trebam staviti sve NTSC filmove na PAL verziju je zato jer mi na NTSC verziji trza slika(na DVD playeru)svake sekunde.

Ako itko ima volje i vremena JAKO bih ga zamolio za bilo kakvu pomoć.

Znači trebam prebaciti NTSC film na PAL verziju da titlovi ne kasne.

Stvarno mi treba pomoć jer je nemoguće gledat filmove tako.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kako convertati NTSC na PAL?

lijepo uzmi subtitle workshop i sredi titlove..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
Re: Kako convertati NTSC na PAL?

ne trebaš ništa konvertirati.

ako imaš film sa valjanim titlovima, bez obzira na frame rate, otvoriš convertxtodvd, u postavkama namjestiš dvd pal...otvoriš film koji želiš pretvoriti u dvd...software će učiniti ostalo

16 godina
moderator
Kako convertati NTSC na PAL?
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice