Gom player - izbornici.

poruka: 7
|
čitano: 3.282
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gom player pomoć.
pitanje

Kada stavim da gledam DVD u Gom Playeru imam u tom filmu nekoliko izbornika, ali ih ne mogu odabrati nego samo mogu pritisnuti play i on automatski odabere što će se pokrenuti. Kako mogu s mišem odabrati što da se pokrene onako kako u powerdvdeu ili kako upravljati DVD izbornikom pomoću kojih tipkih?

Mislim da bude ruka i da pritisnem na to kao na slici. Mislim da bude ruka i da pritisnem na to kao na slici.
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 9:23 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gom player pomoć.
autorov komentar

Da li netko zna? Iznenađen

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 16:56 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
Gom player pomoć.

Imao sam i ja takvih problema na jednom filmu. A onda sam slučajno upalio 7-icu i probao taj film u windows media centeru i radio je bez problema. A onda kasnije, hoću drugi puta gledati, neće Mršti se

tako da je to vjerojatno krivnja playera ili codeca(nagađam)

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gom player pomoć.
prihvaćeno rješenje

Razlog zašto ne možeš upravljati mišom je taj što si u početnom podešavanju gom-a stavio high quality output a to znači VMR9 Renderless. Ili češ to promijenit u preferences \ tab "video" pa pod "Output Type" stavit Overlay Mixer" ili možeš po izborniku šetat sa strelicama na tastaturi i koristit "enter" (u slučaju da default postavke navigacije nisu mijenjane)

17 godina
neaktivan
Gom player pomoć.
autorov komentar

Napravio sam to i sad radi, ali mi se pojavio ovaj problem (vidi sliku).

?? ??
Area-51 m15x

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gom player pomoć.

Poznati problem Viste (najčešći sa starijim verzijama quick timea). Probaj izabrat neki drugi mod osim overlay pa provjeri.

17 godina
neaktivan
Gom player pomoć.
autorov komentar

Kad zatvorim GOM pojavi mi se poruka ''this program request a missing windows component'' i traži neki flash.ocx. Kako to popravit? Imam instaliran najnoviji flash player, a provao sam ga i reinstalirati pa opet ništa.

@ Riješio sam problem napravivši update za flash player.

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 10:06 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice