DVD to DivX software

poruka: 6
|
čitano: 3.634
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DVD to DivX software

S kojim programom je najjednostavnije pretvoriti video DVD u DivX? Koliko traje taj proces?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD to DivX software

Za mene je nalaksi Ahead.DVD.Ripper zato sto ga cesto koristim.Koji je stvarno najlaksi za upotrebu neznam.Vreme naravno zavisi od konf. meni film od 2 sata ripuje oko 4 sata.Najbrze ti je da ripujes u xvid.A da doctor divx je prilicno jednostavan.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
DVD to DivX software

Što se mene tiče, ja najbolje rezultate dobijem tako da DVD izripam sa programom RipIt4Me, a onda ga kodiram u Xvid sa AutoGordianKnot-om.

Heal The World

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DVD to DivX software

dr.divx se zove program ne doctor divx moja greska.Secam se da kad krene instalacija ima neki doktor a ima i sestra.On je podesen da ti izripa na 700 mb i nemoras nista da podesavas.Samo mi se cini da nisam mogao subtitle da nalepim sa njim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD to DivX software

AutoGK - jedan od tutorijala http://www.doom9.org/index.html?/autogk.htm

Vrijeme trajanja procesa naravno varira ovisno o jacini racunala. Kod mene je to nekih 2 sata (e4600@3GHz).

* prije pretvorbe DVD je potrebno ripat, preporuka DVD Decrypter kao sto je koristeno i na tutorijalu.

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 23:32 (Bruno).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
DVD to DivX software

Handbrake!

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice