DVD ne prepoznaje USB disk zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.995
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
DVD ne prepoznaje USB disk

molim da mi netko pomogne riješiti problem kupio sam DVDplayer pioneer-snimim neku video ili film na USB disk preko kompjutera dvd ju ne prepoznaje skinuo sam video pjesmu preko YTD video download i ništa pa sam skinuo sa -Any video converter-/format DVIX -avi mp3 ima muzika ali nije video  stavio sam na video ali ne vrijedi DVD ne podržava NTFS pa mislim da moram kupiti drugi dvd player skuplji ili ima neka druga fora hvala na pomoči franjo

franjo margetić

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: DVD ne prepoznaje USB disk

USB stick formatiraj u FAT32.

14 godina

Kao što je kolega rekao, u FAT32.

Najbolje ti bi bilo napraviti particiju u FAT32 formatu od cca. 50GB za reproduciranje na DVD-u. Isto sam i ja trebao napraviti za PS3.

Radio sam s ovim programom i imam samo riječi hvale {#}

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: DVD ne prepoznaje USB disk

formatirao sam usb stik u(fat32 )i ništa ne mogu dobiti dođe mi da bacim dvd player pioneer 2022 probao sam u divx avi formatu od cijelog fima dobijem samo isječak možda mi treba neki drugi program za skidanje pomozite mi harri12 hvala

16 godina
moderator

imaš već otvorenu temu, a i nije dozvoljeno otvarati više računa

http://www.bug.hr/forum/post/audio-video-playeri-recorderi/dvd-player-ne-prepoznaje-usb-stik/3274507.aspx

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice