DVD - u - AVI

poruka: 8
|
čitano: 4.982
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DVD - u - AVI
pitanje

Prije nekih 5 godina svakodnevno sam konvertirao DVD-e u AVI-je, naravno radi manjeg zauzeća diskovnog prostora. Međutim, u međuvremenu sam se prestao time baviti, pa me zanima koji su programčići aktuelni i najjednostavniji za takve stvari? Na netu sam malo švrljao, i pronašao rješenja tipa "GordianKnot", ali to mi se apsolutno ne sviđa.

Još da malo onim boljima dam izazova: ne mora nužno biti DVD disk, ali jest u većini slučajeva. Ali ponudite mi i rješenje kad je jednostavno na disku nekih 5-9 VOB datoteka - običan "DVD on disk" mod...

Znam da se ne izražavam baš profesionalno, ali priznajem - amater sam, i ne predstavljam neku realnu konkurenciju vama profesionalcima - ali bar sam iskren pa nemam problema s priznavanjem kompetencije... :-)

Lijep pozdrav svima, i unaprijed se radujem znalačkim rješenjima!

Karlo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DVD - u - AVI
prihvaćeno rješenje

karlo, pogledaj ovo:

http://www.neotronic.info/index.php?option=com_content&task=view&id=347&Itemid=31

17 godina
neaktivan

pogledaj gornji link

ili mozes skoro isto primjeniti na ovaj program

http://www.labdv.com/dvdx/

Pobrkao sam svoje namjere s svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Odlični prijedlozi, DVDx je jednostavniji za uporabu, ali ipak FLASK malo više daje...

Smijeh

Puno hvala!!

Karlo
17 godina
neaktivan

ovo je fenomenalan program koji se u praksi pokazao odlicno..koristim ga licno..nudi veliki broj izlaznih formata..InterVideo DVD Copy Platinum 5.0..efikasno!

17 godina
neaktivan
DVD - u - AVI

XMPEG, vrlo jednostavan i brz. mislim da je ovo adresa link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD - u - AVI

DVD Ripper

Super program. Savrseno radi...

0 0 hvala 0
17 godina
DVD - u - AVI

fairuse wizard

meni najbolji i najdraži prog.

čita sa dvda ili iso imagea

možeš stavit u x264 koji daje bolju kvalitetu nego xvid ali nije baš kompatibilan sa linijskim dvd playerima

odrediš rezoluciju koju želiš (nakon auto resize opcije)

uključiš titlove (idx. i .sub)

dodaš jezike koje želiš

i meni najdraže, povećavaš size i paralelno gledaš koja je reza, pa si staviš odgovarajaći omjer. po meni najbolje je, najveća dostupna rezolucija, bez obzira na size :)

h=f^3
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice