DVD u avi format (ripanje)

poruka: 3
|
čitano: 7.668
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Converxtodvd 3 vracanje nazad

dosta sam filmova prebacio na dvd zajedno sa subtitelom pomocu convertxtodvd 3 tako da bi mogao gledat na playstationu jer ipak je veci uzitak gledat na 40 incnom lcd-u nego na 19 incnom monitoru ali posto sad mislim kupiti eksterni hard a preferiram hard diskove vise od dvd-a  a i sve je na jednom mjestu pa bi prebacio sve te filmove nazad u .avi format ili neki drugi(sada na dvd-u je vob il kako vec i nije u komadu sve) zajedno sa subtitelom na hard

sad me zanima jel mogu sad taj konvertirani dvd tj. podatke s njega prebaciti npr. na desktop u .avi(moze i neki drugi format ali preferiram .avi) formatu zajedno sa subtitelom ili jos bolje ako bi on bio spojen u film ali mi je svejedno vec mi je bitno samo jel se moze to prebaciti?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Converxtodvd 3 vracanje nazad

Evo sta Google kaze. KLIK.

Uzmi bilo koji dvd ripper i stavi da ti skine u avi format zajedno sa titlovima.

Ja sam koristio ImTOO DVD ripper.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
DVD u avi format (ripanje)

Ako poželiš najjednostavniji mogući program za prebacivanje u .avi, probaj AutoGK

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice