Dodavanje efekta ADOBE PREMIER

poruka: 5
|
čitano: 3.308
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

dakle ovako..izmontirao sam jedan spotic koji radim...ovo je prvi put da radim sa adobe premierom pa sam malo izgubljen, do sad sam uvijek radio u ediusu

znaci, sad to ovako izgleda, sve je puno kratkih kadrova i fino naslagano..

sad ja trebam bubnut efekt na svih njih odjednom (da ne radim za svaki kadar posebno)

i to je izvedivo, medjutim kad ubacim efekt ja ga moram naštimati, i onda ga nemogu naštimat za sve kadrove istovremeno, nego moram za svaki posebno...koje je rijesenje za to? trebao bi nekako sve te isjeckane kadrove spojit, ali mi je "marge clips" opcija siva i ne mogu je kliknut

TiONiO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dodavanje efekta ADOBE PREMIER

Rješenje je da napraviš novu sekvencu, te u tu novu sekvencu staviš sekvencu u koju si natrpao sve te klipiće/efekte. U novoj sekvenci će prvotna izgledati kao jedan klip, tj. kada bubneš neki efekt, djeluješ na sve iz prvotne sekvence..

16 godina
bed kaže...

Rješenje je da napraviš novu sekvencu, te u tu novu sekvencu staviš sekvencu u koju si natrpao sve te klipiće/efekte. U novoj sekvenci će prvotna izgledati kao jedan klip, tj. kada bubneš neki efekt, djeluješ na sve iz prvotne sekvence..

ajde mi pliz jos objasnit samo kako stavit sekvencu u sekvencu a da izgleda kao jedan klip..to mi bas i treba!

znaci otvorim novu sekvencu i vučem ovu drugu unutra (drag and drop) ali mi se ne pojavljuje spojena! :(

TiONiO
16 godina
neaktivan

Hm, svi ovi klipovi, video, audio, tranzicije, efekti, unutar su jedne sekvence koju si definirao prilikom kreiranja ap dokumenta. Napraviš novu sekvencu u koju staviš (drag&drop) tu sekvencu u kojoj ti je sve to što si napravio (ili već po želji). Za primjer je jedna sekvenca (01) i jedan klipić kojeg sam 'rasjeckao'. Desni klik > new item > sequence. U tu novu sekvencu (02) drag&drop sekvencu 01. I to je to..

16 godina

e dakle ovako, ocito nemamo istu verziju premiera...ja imam CC 2014.1

i stvar je da kad tako drag and dropam, ne stvara mi se spojeni klip nego se isto prebacuje rasjeckani!

ali, zato postoji opcija New Sequence from Clip, koju sam danas otkrio i koja radi ovo sto ti govoris! 

hvala svejedno ;)

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 20:50 (Tionio).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice