Iphone 3g 8gb t-mobile garancija

poruka: 11
|
čitano: 3.180
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovak neznam kak to ide la zato ima vas koji znate. Ovak imam iphone 3g i sad nemogu mjenjat sa slusalicama pjesme, start, stop itd. Na bilo kojem drugom iphonu moje sluske normalno rade. Uzel sam od frenda njegove sluske i s njegovim isto nemogu mjenjat. Sad mislim odnjet mob na garanciju. Jel znate kak to ide, jel to oni salju van i jel mogu trazit neki zamjenski ako sam na pretplati !!

Sve sam probal i nis ne uspjeva !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

uGasi iPhone, uzmi štapić za uši i namoči ga u rakiju tako da bude malo vlažan (ne mokar) i lagano očisti konektor na iPhone-u. Zatim suhim štapićem obriši još malo i probaj. Ne možeš ništa izgubiti. Samo nemoj previše namočiti štapić jer u konektoru imaš reagens koji indicira da li je konektor smočen.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Iphone 3g 8gb t-mobile garancija
vexx5555 kaže...

uGasi iPhone, uzmi štapić za uši i namoči ga u rakiju tako da bude malo vlažan (ne mokar) i lagano očisti konektor na iPhone-u. Zatim suhim štapićem obriši još malo i probaj. Ne možeš ništa izgubiti. Samo nemoj previše namočiti štapić jer u konektoru imaš reagens koji indicira da li je konektor smočen.

LOL {#}

Šta ozbiljno? Mislim WTF ???

16 godina
odjavljen
Jakovp kaže...

LOL {#}

Da. To imaju svi mobiteli. I ne samo po konektorima, nego po cijeloj ploči i bateriji. iPhone ima i jedan veliki ispod glavnog konektora. U biti to je papirić koji je bijeli, a kada se smoči, onda je rozi.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 23:05 (vexx5555).
15 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...
Jakovp kaže...

LOL {#}

Da. To imaju svi mobiteli. I ne samo po konektorima, nego po cijeloj ploči i bateriji. iPhone ima i jedan veliki ispod glavnog konektora. U biti to je papirić koji je bijeli, a kada se smoči, onda je rozi.

Aha ja sam mislio da je to neki senzor haha {#}

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Sve je to u redu ali imam garanciju tak da mislim to odnjet u tmobile da vidim kaj oni vele.

DA nemam garanciju onda bi to isprobal i hvala na savjetu !!

17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Jakovp kaže...

LOL {#}

Mozda mjeri PH vrijednost pa ako odstupa kaze ti da operes ruke prije nego ga pipas ;)

Prvi put cujem za ovo. Koje je boje ako se osusi? ;)

:)
16 godina

probaj sa suhim štapićem prvo, a probaj nekako i ispuhati prljavštinu(kompresorom, onim zrakom u limenci, plućima ako možeš...)

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
logic kaže...
vexx5555 kaže...
Jakovp kaže...

LOL {#}

Mozda mjeri PH vrijednost pa ako odstupa kaze ti da operes ruke prije nego ga pipas ;)

Prvi put cujem za ovo. Koje je boje ako se osusi? ;)

to je da na servisu mogu skužit ako je pao u vodu, inače je bijel, a kad ga smočiš ostaje rozi, makar ga osušio

Volim jabuke :)
15 godina

istina ali mozes ih zamjeniti tesko ali se moze ja kod frenda na ipodu po uputama sa you tuba promjenio i priznali mu jamstvo :-)

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

ma mobitel nikad nije dosel ni blizu neke velike vode !!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice