A jesi otključao bootloader ?
Xiaomi Redmi Note 5 Pro
- poruka: 2.739
- |
- čitano: 803.776
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
A jesi otključao bootloader ?
Baterija izgleda super:
. What we didn’t expect was its overall score – at 12 hours and 24 minutes, its one of the highest scoring phones in our test for this year.
With regular use, that translates to around two days worth of battery life on a single charge, something that’s no longer common in phones.
www.unbox.ph/gadget/xiaomi-redmi-5-plus-review-best-mid-range-189-phone/amp/
Baterija izgleda super:
. What we didn’t expect was its overall score – at 12 hours and 24 minutes, its one of the highest scoring phones in our test for this year.
With regular use, that translates to around two days worth of battery life on a single charge, something that’s no longer common in phones.
www.unbox.ph/gadget/xiaomi-redmi-5-plus-review-best-mid-range-189-phone/amp/
Odakle vam ta informacija?
Ja sam čuo da Redmi Note 5 dolazi Q2 2018. Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus i Redmi Note 5su različiti uređaji, koliko sam ja skužio. Makar je malo mutavo.
Ali da , xiaomi je malo retardiran oko nomenklature, ko ce ga znat..
Opa, dobra je baterija bome sa obzirom na vecu rezoluciju i veci ekran od rn4.
Jel ova cijena od 285$ opravdana ? Za 300$ dobijemo mi note 3 sa svime mogucim.
Jel ova cijena od 285$ opravdana ? Za 300$ dobijemo mi note 3 sa svime mogucim.
A vidjet ćemo kad izađe. Teško je sad nešto unaprijed reći.
Činjenica je da xiaomi s kvalitetom pomalo diže i cijene
Size: 1.5G.... Trenutno sam na china romu.... Kako prijeći na global.... Preko recoverija ili moram flashat?
Size: 1.5G.... Trenutno sam na china romu.... Kako prijeći na global.... Preko recoverija ili moram flashat?
Mozes probat preko recoveryja al sumnjam da ce proci.
Otkljucaj bootloader i fastboot metodom pomocu miflash ili mitools.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_pro_to_have_snapdragon_636_comes_on_february_14-news-29574.php
https://www.gsmarena.com/render_shows_redmi_note_5_is_different_than_redmi_5_plus-news-29581.php
Ok ovaj Note 5 ne bi ni trebao postojati, note 5 "pro" je trebao biti jedini, valjani upgrade na Note 4. Samo još da malo manje blatantno kopiraju apple
Na linku su slike
Redmi note 5 bude imao 1 kameru na poleđini (12megapiksela) , napred selfie kamera od 5 megapiksela
a
PRO verzija ima dual kameru (12 i 5 megapiksela) , selfie od 20megapiksela ( poleđina kao Iphone X)
I dalje Microusb na oba
A na Računalo.com dolazi informacija
Da bude Mi 6x (Mogući MI A2) bude imao 5.5 inć ekran a ostalo na linku pogledajte
bez veze. pravi update bi bio SD 636 ili 660, 4 gb ram, 4500 mah batka, jedna prava kamera (bez lutrije oko senzora) i kvalitetan IPS FHD ekran na 5.5" (opet bez lutrije oko matrica). ovako izgleda ko prava čajniz kopija ajfona X.