Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.280.597
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

ima ko ove? https://m.ebay.com/itm/ws/202409533800?_mwBanner=1&_rdt=1&varId=502427996374

kakva je kvaliteta naspram piston 3 slusalica? sad imam onaj bluetooth receiver od xiaomija + piston 3 slusalice ali bass je jadan preko toga, puno je bolji kad slusa preko type c adaptera.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
domac5 kaže...

ima ko ove? https://m.ebay.com/itm/ws/202409533800?_mwBanner=1&_rdt=1&varId=502427996374

kakva je kvaliteta naspram piston 3 slusalica? sad imam onaj bluetooth receiver od xiaomija + piston 3 slusalice ali bass je jadan preko toga, puno je bolji kad slusa preko type c adaptera.. 

Pristojne slusalice. Ništa spektakularno. Odrade svoj posao, samo meni znaju ispadati... tako da od sad gledam neke sa onim stabilizatorima kaj zakaci unutar uske.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

uzeo zeni redmi 6
gore je 8.1.0
miui global 9.6 stabilna 9.6.4
takav je dosao odpakovan,kod bijelica uzet
e sada nisam se prije susretao sa miui i vidim da nema google play,tj gapse
malo sam trazi i nasao gapp instaler 2.0 ali ni s njim nisam uspio
dali negdje grijesim????

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zašto nisi uzeo global verziju kad već postoji? Na njoj provjereno imaš gore gapps out of the box
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2018 9:39 (Peruneph).
16 godina
Peruneph kaže...
Zašto nisi uzeo global verziju kad već postoji? Na njoj provjereno imaš gore gapps out of the box

lijepo gore piše da je global verzija,ali nije vazno,nesto se zbrckalo na inicijalizaciji te nakon tvornickog reseta i ponovnog postavljanja sve je ok

uglavnom kod bijelica su svi global verzije tako da se ne treba brinuti

12 godina

Sto ti spada ovo kod bijelica?

16 godina
16 godina

Kupio si ga u Austriji?

Koliko znam kod nas jos nema ducan niti web-shop, samo preko ovlastenih prodavaca, eKupi, Links, HG Spot, Pevec, Logista, Gizma, Smart Techno, Vip, Tele 2, Spar itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2018 14:27 (mind_challenge).
16 godina
mind_challenge kaže...

Kupio si ga u Austriji?

Koliko znam kod nas jos nema ducan niti web-shop, samo preko ovlastenih prodavaca, eKupi, Links, HG Spot, Pevec, Logista, Gizma, Smart Techno, Vip, Tele 2, Spar itd.

Jedino ako je osijek u austriji :)

U sjedistu bijelić doo, oni su glavni zastupnici i distrubuteri za ovaj  dio europe, tj svi ovi u hr uzimaju od njih od njih

16 godina
dart_tom kaže...
mind_challenge kaže...

Kupio si ga u Austriji?

U sjedistu bijelić doo, oni su glavni zastupnici i distrubuteri za ovaj  dio europe, tj svi ovi u hr uzimaju od njih od njih

Ja kad sam ih pitao prije cca mjesec dana rekli su mi da nemaju svoj shop, nego prodaju preko ovih sto sam gore napisao. 

Jesu otvorili onaj servis u Avenue Mallu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova
16 godina
mind_challenge kaže...
dart_tom kaže...
mind_challenge kaže...

Kupio si ga u Austriji?

Ja kad sam ih pitao prije cca mjesec dana rekli su mi da nemaju svoj shop, nego prodaju preko ovih sto sam gore napisao. 

Jesu otvorili onaj servis u Avenue Mallu?

Tamo im je sam skladiste valjda, navodno da ce u splitu otvoriti, mada mislim da ciljaju na veleprodaju više

Imaju u sjedistu izlozene pa se moze otic, pogledat probati, mislim da su u hr najeftiniji, 1299kn je na kartice redmi6, za kes 10%,a moguce je i 20% al to se vec moras snaci

13 godina
Čekaj, tamo gdje dila cugu preko puta Aninog groblja, tamo su mobiteli, i moš kupit?
16 godina
Srkee kaže...
Čekaj, tamo gdje dila cugu preko puta Aninog groblja, tamo su mobiteli, i moš kupit?

da,udjes sa bocne strane,od parkinga,odma lijevo ti je pult sa curama koje ti mogu reci cijene,kazes da si dosao vidjeti malo mobove,mobovi su izlozeni u tom holu,imaju i njihove elektricne skutere i jos stvari,ja sam prcko po a2,mi8,a2 lite i jos neki

i ako hoces kupiti samo se javis curama i to je to

17 godina
Ekipa, dal moze ko provjeriti na aliexpressu Mi global store, kao imaju za 18 sati Mi band 3 na akciji 80kn. Ima ko kakva iskustva s takvim akcijama jer za tu lovu je krađa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

vidio sam i ja najavu za tu rasprodaju. vrijedi sutra kad počne probati i ako će biti ta cijena ja obavezno kupujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vjerojatno ce biti "ogranicena kolicina" koju ce ubost nitko ziv. Tako da sretno s tim... Vrijedi i punu cijenu Mi Band 3 stvarno sam jako zadovoljan.
The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Heroes sacrifice sets everything right. - Drakes epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dart_tom kaže...
Srkee kaže...

da,udjes sa bocne strane,od parkinga,odma lijevo ti je pult sa curama koje ti mogu reci cijene,kazes da si dosao vidjeti malo mobove,mobovi su izlozeni u tom holu,imaju i njihove elektricne skutere i jos stvari,ja sam prcko po a2,mi8,a2 lite i jos neki

Daj ak se nades jos koji put tamo saznaj za kolko izade M365 romobil. Majke mi naci cu nekog da mi to tamo kupi i posalje ako je povoljno :D (Za kes s popustom ofc)

Il cu sam sjest na vlak i otic po to XD

16 godina
Bazinga kaže...
dart_tom kaže...
Srkee kaže...

Daj ak se nades jos koji put tamo saznaj za kolko izade M365 romobil. Majke mi naci cu nekog da mi to tamo kupi i posalje ako je povoljno :D (Za kes s popustom ofc)

Il cu sam sjest na vlak i otic po to XD

nazoves sutra ujtro i pitas sto te zanima

031226500
Rade od 8-16

14 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Ekipa, dal moze ko provjeriti na aliexpressu Mi global store, kao imaju za 18 sati Mi band 3 na akciji 80kn. Ima ko kakva iskustva s takvim akcijama jer za tu lovu je krađa.

Čudno mi je da su te 12 dolara, ova druga 27 dolara. Ne kužim, ali ajde.

Živi bili pa vidjeli. Kupujem kako god.

16 godina
megan2711 kaže...
ukay1000 kaže...

Čudno mi je da su te 12 dolara, ova druga 27 dolara. Ne kužim, ali ajde.

Živi bili pa vidjeli. Kupujem kako god.

Moze link, tnx

12 godina
Moze isto link
14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

0 0 hvala 1
16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Koristim Mi Band 3 nepunih mjesec dana i zbilja sam zadovoljan. Preporuka ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Oce tko uzimat? Sale je u 9h

0 0 hvala 0
11 godina

Prst na misu napet ko puska, ceka se 9 sati, ali bojim se da ce bit neka caka, kao skupa postarina il nesto slicno

12 godina
Postarina je oko 1usd tako pise, carine nema?
11 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

cekaj dok se refresha cijena u 9 pa cemo vidjeti, jednom sam tako cekao na starom TopOne shopu i na pocetku sejla nabili shipping na 10 eura, al da ne copram dalje, nadam se da ce nam uletit.

Ispod 22 eura s ene plača PDV

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2018 8:24 (jaZey).

0 0 hvala 0
12 godina
Ipak aliexpress nije nikad radio te stvari, cekamo 9h pa vidimo sta je to
14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Još 13min i 30sek.... Odbrojavam i ja .....

Bit će neka caka 100%

0 0 hvala 0
11 godina

TopOne je bio na Aliju, Ali ti je kao i Ebay, virtualni šoping centar pun malih dučana

Predviđam da ce u 9 sati, kada stisnem refresh da se ispravi cijena vrtit nekoliko minuta i izbacit da je rasprodano haha, nismo mi problem, zamisli samo koliko kineza ceka da klikne BUY a samo (8376 pieces available)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2018 8:53 (jaZey).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice