Xiaomi Huami smart shoes
Evo da napravim jedan lagani review.Nisam jak u tome ali potrudit cu se.
Narucena tri para oko 15.7.Uzeo za sebe,brata i zenu...shippano 20og na tri razlicita imena i dvije razlicite adrese.Nizozemskom postom stiglo 27og u Zg odakle je isti dan i prosljedeno prema nama.Bez carine,otvarali jesu ali nekako smo prosli liso.Kinez mi naznacio na kutiju 12$ i proslo je.Placene 55$ sa shippingom po paru.
Stigle zapakirane u orginalnoj kutiji i u crnoj vreci.Malo potuceni rubovi kutije ali nista strasno.
Vec sam mnogo obuce kupovao i gotovo je normalno da ti u glavu udari malo opojan "miris" kada otvoris kutiju.Nekad vise,nekad manje ali to je neizbjezno.Ali ne i tu,bez ikakvog mirisa (citaj smrada).
Vrlo lagane i odmah na prvu djeluju izuzetno kvalitetno.Bez ikakvih tragova lijepila ili losih ušiva.Definitivno na prvu izgledaju premium.Naravno odmah sam ih navukao na noge i definitivno su me odmah osvojile.Unutrasnjost je od nekog cudnog materijala,rekao bih latex.Odmah se formiraju prema nozi i zbilja su udobne.
Kada sam se vratio s posla odmah sam ih naravno i testirao.Stavio bateriju u cip,i vrlo jednostavno ih upario na mifit,zbilja jednostavno.Proveo sam cca 3 sata u njima i s obzirom da su potpuno nerazgazene,vrlo su mi udobne bile.Jedini mali minus je bila znojna noga kada sam ih izuo.Nista pretjerano ali oznojila se noga.Skupio hrabrosti pa ponovno pomirisao u njih,ali nista....gotovo bez mirisa.
Treba i napomenuti da sam imao one niske stopalice i da je bilo izuzetno vruce te da su jos nerazgazene.
Definitivno dobra kupovina i zbilja su super tenisice.Npr zadnje adidas springblade koje sam kupio,prvi dan su me nazuljale.
Jos kao napomenu da stavim za one koji i ako se odluce kupiti.Ne gledati EU brojeve nego po uputama u item description izmjeriti nogu i prema tome narucivati broj .Meni je noga npr 275 mm a uzeo sam 280 mm(EU44) i savrsena je velicina.
Za daljnja pitanja,tu sam