Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.152.942
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia

Sa kuponom mu snizis cijenu na 50$.

Ak ti ode na carinu onda platis jos i to dodatno.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
10 godina
Ok, thx. Jel ima tko takav kupon?
15 godina
floki26 kaže...

Iskreno,iako bih volio da grijesim,mislim da i kada dode do tog otvaranja tesko da ce biti tako raznovrsna ponuda.Prije svega mislim da niste niti svijesni kolike su procedure za uvoz svih tih proizvoda iz raznih kategorija,koliko to novaca i vremena oduzima i na kraju koliko je to isplativo....CE certifikati,izjave o sukladnosti...zaboravljate da zivimo u Hrvatskoj

...

mislim što se mene tiče, dućan može biti i prazan, tj mogu i naručivat po naruđbi samo ono što zatražiš (nije da jedan webshop tako radi). nego mene više zanima podrška i servis. a naročito ostvarivanje garancije. i spreman sam platit više da je imam.

16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
floki26 kaže...

Iskreno,iako bih volio da grijesim,mislim da i kada dode do tog otvaranja tesko da ce biti tako raznovrsna ponuda.

...

mislim što se mene tiče, dućan može biti i prazan, tj mogu i naručivat po naruđbi samo ono što zatražiš (nije da jedan webshop tako radi). nego mene više zanima podrška i servis. a naročito ostvarivanje garancije. i spreman sam platit više da je imam.

da, mislim da će imati vrlo ograničenu ponudu njihovih proizvoda, vjerojatno orijentirano prvenstveno na mobitele, možda tablet, tj. te za koje najviše ljudi zna da postoje... kak je već netko rekao, dosta njihovih proizvoda niti nema podržani engl. jezik u aplikaciji, niti imaju preveden manual (većinom se dobi samo kineski), i naravno, 90% uređaja rade samo uz eu adapter (jer su zasad još većinski orijentirani na kinesko tržište).

ponuda im je bolesno široka, osobito uz onih >250 manjih podbrandova s kojim imaju suradnju, što sve proizvode se vidi u aplikaciji Mihome ako se stavi na mainland China lokaciju, i pod Store...

što se tiče garancije, tih 1 god. mislim da je precijenjeni iznos koji bi više trebalo platiti, a s obzirom da su male šanse da rikne unutar godonu dana... no naravno, bilo bi jako dobro da postoji servis koji bi se kužio u njihove skuplje uređaje, ako treba servis, čak i ako ga treba platiti nakon isteka garancije...

8 godina
Slazem se s ovim o raznolikosti proizvoda. Tko ne vjeruje da imaju od igle do lokomotive, nek napise "what is xiaomi doing" na youtube. Aparat za kavu na kapsule(koji i ima u prodaji), pametne kvake za vrata....

0 0 hvala 0
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Nemojte biti oholi, ma da ponude 5 uređaja opet je bolje nego ništa 

Od nečega se mora početi, lako se kasnije asortiman proširi.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ima itko kakve LED E27 pametne zarulje koje imaju app za smartphone??  Koje tocno naruciti? Gledao sam ove: 

Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/q2AvI7nA

I ove

http://s.aliexpress.com/IVNbQnyM

Koliko sam uspio shvatiti ove su samo bijele? 

Ova ovdje sto cu staviti link ispod bi trebala biti u razlicitim bojama?

http://s.aliexpress.com/V3Az2EVz

EDIT: narucio sam si ovu 1 komad za sad: Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/qauEJbYv

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2018 17:02 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
12 godina
Dan1234567890 kaže...
Ok, thx. Jel ima tko takav kupon?

Link u mom potpisu, taman sam jucer postavio jedan kupon takav.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

ima li netko možda ekran za mi4, ko za vraga danas mi pao i imao je kaljeno staklo al je puklo i to na mjestu navigation tipki i sad nemrem niš raditi s mobom jer dolje ne prihvaća dodir. ne mora biti novi ekran, može bit i lagano oštećen sam da radi i da bude što jeftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Matoje kaže...

ima li netko možda ekran za mi4, ko za vraga danas mi pao i imao je kaljeno staklo al je puklo i to na mjestu navigation tipki i sad nemrem niš raditi s mobom jer dolje ne prihvaća dodir. ne mora biti novi ekran, može bit i lagano oštećen sam da radi i da bude što jeftinije

kaj si ne instaliras neke on screen virtualne tipke? 

15 godina
domac5 kaže...
Matoje kaže...

jesam, al je otišo i donji dio ekranan jedno pol cm, il cm, i nemrem space stisnuti niti par stvari kaj za potvrdu treba donju tipku

10 godina
Thx. Čuo sam da ima kupona da ukupno ispadne 50$, ovaj kupon koliko vidim daje 2$ popusta, pa ispada 62$....+ poštarina. Jel ovo maximalni popust sto ima, 62$ ukupno?
6 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

pozdrav
eto koristim svoj redmi 3s prime vec godinu i pol i do sad je sve bilo super ali odjedamput mi se poceo jako sporo puniti,
za punu bateriju mi je potrebno skoro 7 sati! probao sam s drugim punjačem od 4x i onda je na nekih "normalnih" 3 sata otprilike. E sad mi nije jasno što se događa, pretpostavljam da je do punjača, ali da je riknuo nebi opće punio(?)
u svakom slučaju kupio bih drugi punjač koji je isti ko i ovaj koji dolazi s njim (5V/2A) i po mogučnosti da je orginalan xiaomi
Ima li di to kod nas za kupiti po nekoj normalno cijeni? ili da naručim s aliexpressa pa čekam mjesec dana? ili imate neku preporuku za neki drugi?

0 0 hvala 0
15 godina
lordalbatraoz kaže...

u svakom slučaju kupio bih drugi punjač koji je isti ko i ovaj koji dolazi s njim (5V/2A) i po mogučnosti da je orginalan xiaomi
Ima li di to kod nas za kupiti po nekoj normalno cijeni? ili da naručim s aliexpressa pa čekam mjesec dana? ili imate neku preporuku za neki drugi?

ma uzmi bilo koji punjač na 2A i puni, ja svoj punim na kompu preko usb 3.0, na starom sony 1A punjaču, ma di god stignem. samo da ima usb šteker... :D

16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Mislim da ti je vjerojatnije otisao usb port, a neki kablovi imaju malo duzi nastavak pa mozda bolje sjeda sa tim drugim punjacem.

Uglavnom imas na aliexpressu dio za kupiti. Ja sam nedavno zamijenio na redmi note 3 sd jer je otisao taj port i otisao je mikrofon na njemu, sva sreca nasao sam na njemackom ebayu pa sam jako brzo dobio dio. 

Link

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

to sam već nedavno zamijenio tako da ne vjerujem da bi to bio problem.
kada je to bilo u pitanju, mobitel se uopće nije punio, tj. gubio je kontakt, a sad se puni ali jako sporo.

probat ću prvo s punjačem pa ću vidjeti. Hvala na prijedlogu svakako

16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Mozda nije ni do punjaca, nego samo do kabla, probaj malo kvalitetniji kabao ako nemas ili uzmi od nekog drugog moba, ako kupujes gledaj barem neki 20awg kabao ili 24awg kabao

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

probao sam sad sa svojim starim kabelom i punjačem od 4x i sve je dobro, a kad stavim stari kabel i stari punjač duplo mi pokazuje vrijeme punjenja. Također sam probao sa starim punjačem i kabelom o 4x i opet je duplo, dok s kabelom i punjačem od 4x opet radi normalno tako da sam sad već siguran da je do punjača

12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Sprema se otvorenje Store-a u Osijek Avenue Mall? Cujem nesto o tome? Zna li netko, da li ej upucen u to kad se otvara i hocemo li moci preko njih brze do uredaja i ostalih stvari?

0 0 hvala 0
9 godina
pc_fan005 kaže...

Sprema se otvorenje Store-a u Osijek Avenue Mall? Cujem nesto o tome? Zna li netko, da li ej upucen u to kad se otvara i hocemo li moci preko njih brze do uredaja i ostalih stvari?

imaš na prethodnoj stranici par slika,ne preostaje nam druge nego se strpit i vidjeti što će to biti :)

14 godina
Matoje kaže...
domac5 kaže...
Matoje kaže...

jesam, al je otišo i donji dio ekranan jedno pol cm, il cm, i nemrem space stisnuti niti par stvari kaj za potvrdu treba donju tipku

onda odi pod dodatne postavke i ukljuci si ovo, imas ces on screen tipke gdje si sam odredis na ekranu, cisto za prvu ruku dok ne nades ekran

ahaa tek sad skuzio da ti nece ni space tipka.. preostaje ti swiftkey tipkovnica i odaberes odvoji od lezista pa probaj pomaknut malo prema gore kao ja 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2018 23:39 (domac5).
12 godina
omomomomoomm kaže...

Ima itko kakve LED E27 pametne zarulje koje imaju app za smartphone??  Koje tocno naruciti? Gledao sam ove: 

http://s.aliexpress.com/q2AvI7nA

I ove

http://s.aliexpress.com/IVNbQnyM

Koliko sam uspio shvatiti ove su samo bijele? 

Ova ovdje sto cu staviti link ispod bi trebala biti u razlicitim bojama?

http://s.aliexpress.com/V3Az2EVz

EDIT: narucio sam si ovu 1 komad za sad: Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/qauEJbYv

Imam ti ja tu zadnju koju si naručio. Super radi. Ta je u različitim bojama i možeš kontrolirati boje preko aplikacije.

Uočio sam samo jedan problem. Kad na brzinu pališ i gasiš predidač za svijetlo, onako 10 puta u 10 sekundi (meni je u dječjoj sobi, a to djeca vole raditi), onda se smrzne/zablokira i nemožeš je upaliti ni na prekidač ni preko aplikacije. Moraš je odšarafiti i ponovno zašarafiti i dalje radi normalno.  Desilo mi se to barem 5-10 puta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 8:33 (papinijanus).
13 godina
neaktivan
Zato jer je to nacin vracanja na tvornicke postavke 😁
Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Mene to podsjeća na onaj vic kad se informatičari voze u autu pa im auto krepa. Kaže jedan: ajmo probati izaći iz auta i ponovno ući. možda će proraditi. 

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nena kaže...
ranko091 kaže...
floki26 kaže...

Iskreno,iako bih volio da grijesim,mislim da i kada dode do tog otvaranja tesko da ce biti tako raznovrsna ponuda.

...

da, mislim da će imati vrlo ograničenu ponudu njihovih proizvoda, vjerojatno orijentirano prvenstveno na mobitele, možda tablet, tj. te za koje najviše ljudi zna da postoje... kak je već netko rekao, dosta njihovih proizvoda niti nema podržani engl. jezik u aplikaciji, niti imaju preveden manual (većinom se dobi samo kineski), i naravno, 90% uređaja rade samo uz eu adapter (jer su zasad još većinski orijentirani na kinesko tržište).

ponuda im je bolesno široka, osobito uz onih >250 manjih podbrandova s kojim imaju suradnju, što sve proizvode se vidi u aplikaciji Mihome ako se stavi na mainland China lokaciju, i pod Store...

što se tiče garancije, tih 1 god. mislim da je precijenjeni iznos koji bi više trebalo platiti, a s obzirom da su male šanse da rikne unutar godonu dana... no naravno, bilo bi jako dobro da postoji servis koji bi se kužio u njihove skuplje uređaje, ako treba servis, čak i ako ga treba platiti nakon isteka garancije...

Alzashop daje garanciju 2 godine, evo xiaomi smartphoni imaju 2 god ali dodatno provjeri za određeni koji kupujes. Čuo sam da na vlastiti trošak (ako je pod garancijom preuzimaju paket) inaće dostava paketa je jako brza meni je stigao za 2 dana ali nisam trebao na servis jer je radio super 3 i pol godina tj dok ne nije doživio pad :D

Ja nebi kupovao kod nas jer imamo visok pdv i  još dosta dignu cijenu da trgovac zaradi. Provjerio ipak koliko je kod nas isti i koliko je na alzashopu. Sada budem ja naručo jedan smarthone vjerojatno iz honorbuya jer je isti na alzi sada preskup, još nije konačna cijena jer su ponude trenutno još u prednarudžbi.

12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav ljudi, triba mi pomoc malo, sve sta vidim ovuda u temi je nabava iz vani a meni nazalost treba samo unutar Lijepe nase. trazim mob za osnovno skolca, do nekih maksimalno 1200kn. gledao sam u neutrina xiaomi-e al ne znam od onolikog izbora mi se zamantalo sta da uzmem. mali ce ga koristit najvise za igrice i da ga mater moze dobit na mobitel. Hvala! (isto sam pitao i u temi "kineski" mobovi) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

Redmi 5 onda.

14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

koji bi bio best buy model xiaomia do 2000kn?? jel mozda Xiaomi redmi note 5 pro?

0 0 hvala 0
16 godina
Chuck1 kaže...

koji bi bio best buy model xiaomia do 2000kn?? jel mozda Xiaomi redmi note 5 pro?

Dok ne dode Global verzija, best buy je A1 ili Mi Note 3. Pricekaj do kraja mjeseca ako zelis Note 5 pro.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice