Pozdrav dragi forumasi,
U suradnji nekoliko forumasa,odlucili smo pokrenuti ovu temu sa namjerom da zapravo vidimo koliko je stvarno Xiaomi kao brend prepoznat,popularan te interesantan ljudima.
Cilj ove teme je upravo to,saznati koliko nas je,okupiti na jednom mjestu te djeliti nasa iskustva,misljenja,pohvale i kritike naravno.Kao sto i sami znate na mnogo foruma vec postoji mnogo tema sa raznim proizvodima ove sve popularnije kompanije te stoga smatramo da bi ova tema mogla okupiti sve zaljubljenike upravo na ovom mjestu.
Medutim,nasa ideja nije samo ova tema kao tema!
Nasi planovi i zelje su puno vece te nam je za to potrebno saznati koliko je Xiaomi popularan u Hrvatskoj.Nasa misljenja su da je izrazito popularan,te da ce biti i popularniji a vi ste tu da nam potvrdite nase misljenje.
Ukoliko odaziv i interes za temu bude prema ocekivanjima,spremni smo i pokrenuti sluzbenu udrugu Mi-Hrvatska.
Zapravo vec smo u procesu ali cekamo vasa misljenja,prijedloge,pitanja i sve ostalo da bi potvrdili nasa razmisljanja.
Vjerujemo da znamo vec otprilike i vasa prva pitanja.Najcesce ce biti ono : "kada ce biti meetup ? ".Na to pitanje vam vec i mozemo dati odgovor jer radimo na tome i zasada imamo samo jednu prilicno izvjesnu informaciju.Planira se sredinom 10og mjeseca.
Postoje jos mnoge druge ideje,medutim o njima cemo kada i ako se udruga (kao pravni subjekt) realizira.Za realizaciju je potreban vas interes te da nam pokazete koliko zapravo volite Xiaomi.
Ponavljamo,otvoreni smo za sve vase prijedloge,pitanja,upite kritike a i pohvale kojih se iskreno nadamo da ce biti.
Ukoliko imate koje pitanje a ne zelite ga postaviti ovdje mozete nam se obratiti na email adresu mi.hrvatska.fanclub@gmail.com.
Takoder u toku je izrada FB stranice te cemo vas pravovremeno obavijestiti o startu iste.
U nadi da je ovo pocetak jedne lijepe price,sa puno druzenja i pozitivnih iskustava saljemo vam pozdrave.
Mi Hrvatska team - Masva,Cromaki,HMi6Ri,Floki26
Update :
Sa radom je zapocela i nasa FB stranica. Lajkajte nas,pratite i sudjelujte u aktivnostima.