Bok ljudi dali je windows update štetan ili koristan ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristan je jer downloada i instalira najnovije zakrpe za Windowse i čini ih stabilnijim i tako to
Zavisi.
Ako koristiš piratski Windows može biti štetan (ukoliko skonta da je pirat). Osim toga ne vidim razloga zašto bi bio štetan?!
neznam dali imam piratske windowse ali imam genuine
Windows Update je servis koji se prikljuci na Microsoftov server i provjerava jesu sve nadogradnje instalirane. Ako nisu, on ih instalira. Na njemu se najnoviji driveri za komponente, sve nadogradnje koje se ticu stabilnosti i sigurnosti sustava, zabavne aplikacije u vidu igara i desktop makeup aplikacija. Sve na Updateu je preporuka da se instalira na sustav. Zato ne vidim zasto bi bio stetan.
Neče mi raditi update nešto zeza jel zna tko gdje ima za skinuti Microsoft Windows Genuine
dali zna tko ???
Neče mi raditi update nešto zeza jel zna tko gdje ima za skinuti Microsoft Windows Genuine
neznam dali imam piratske windowse ali imam genuine
meni ne treba wga remover
meni treba windows genuine
Windows updatei su zakrpe! Dakle neke ispravke(bilo sigurnosne, bugovi i dr. razlozi), nadogradnje već postojećih windows aplikacija...
Stani trebaš windows genuine? Pa kupi ih!
meni ne treba wga remover
meni treba windows genuine
O.K
Eh,djeca....
ima način,sam ne bih htio o tome pisat da ne pokupim kartončić...jednostavno rješenje:googlaj