Windows 7 RTM X86 Product Key zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 9.084
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 RTM X86 Product Key

Ljudi pomagajte... jel mi može netko dati key od Windows 7 Ultimate RTM verzije...tražio sam po internetu ali ga nisam našao...molim vas da mi pomognete...hvala unaprijed!!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 RTM X86 Product Key

e to ti nemoze nitko dati jer ga nema.

sniper only
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 10:34 (ljubo2mad).
17 godina
barca kaže...

Ljudi pomagajte... jel mi može netko dati key od Windows 7 Ultimate RTM verzije...tražio sam po internetu ali ga nisam našao...molim vas da mi pomognete...hvala unaprijed!!!

To ti nitko ne može dati pošto nema šanse da si na legalan način nabavio RTM.

RTM nije beta ni RC tako da nije javna verzija i samim time nije legalno nabavljiva dok ju proizvođaći ne puste u optok.

Što se tiće bete ili RC, za njih ključ dobiješ na Microsoftovoj stranici.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
16 godina
neaktivan

jel mi možeš dati link od tog activatora??

0 0 hvala 0
16 godina

Key za aktivaciju (legalnu) Windows 7 RTM imaju samo oni koji su sudjelovali u nekim testiranjima, te su za nagradu od Microsofta dobili aktivacijski key.

Cisto sumnjam da ce ga itko dati nekome na forumu jer je to prakticno potpuno legalan key za potpuno legalnu verziju Windowsa 7.

Prakticno, ista stvar kao da je netko kupio originalne Windowse u ducanu (osim sto ne dobije originalni medij i lijepu kutijicu Osmijeh )

16 godina

Ako nemaš MSDN ili TechNet pretplatu ili nisi bil službeni tester ,NEMA KLJUČA ZA AKTIVACIJU DO 22. 10. kad izlazi službeno Windows 7!!

Isto tako ,spominjanje "Aktivatora" i sličnih pi****ija spada u pirateriju i za to se može dobiti karton!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 10:38 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Key za aktivaciju (legalnu) Windows 7 RTM imaju samo oni koji su sudjelovali u nekim testiranjima, te su za nagradu od Microsofta dobili aktivacijski key.

Cisto sumnjam da ce ga itko dati nekome na forumu jer je to prakticno potpuno legalan key za potpuno legalnu verziju Windowsa 7.

Prakticno, ista stvar kao da je netko kupio originalne Windowse u ducanu (osim sto ne dobije originalni medij i lijepu kutijicu Osmijeh )

Ako se ne varam oni koji su bili pozvani na beta testiranje W7 dobit ce besplatno kljuceve.  Sto se tice kljuceva za RTM trenutno su dostupni TechNet i MSDN pretplatnicima. Mislim da bi ovih dana trebali postati dostupni i MSDNAA pretplatnicima (ako vec nije).

17 godina
neaktivan
191x7 kaže...
barca kaže...

To ti nitko ne može dati pošto nema šanse da si na legalan način nabavio RTM.

RTM nije beta ni RC tako da nije javna verzija i samim time nije legalno nabavljiva dok ju proizvođaći ne puste u optok.

Što se tiće bete ili RC, za njih ključ dobiješ na Microsoftovoj stranici.

RTM je pusten u opticaj od strane Microsofta. RC ce se moci preuzeti jos samo tri dana pa ako netko misli preuzimat RC neka pozuri...

15 godina
neaktivan
barca kaže...

Piratluk na ovome forumu je ZABRANJEN.Koliko ću to puta morati spomenuti...Taj Key ne postoji kako je netko rekao do 22.10!

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice