Tacno odgovara definiciji laptopa ;)
Windows 7 rezolucija problem
- poruka: 43
- |
- čitano: 20.082
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Možda računaju na postanare što se često sele pa da im bude lakše nosit to nego komp.
Nekako sumnjam da su bas oni ciljna grupa ;)
Na koga bi ciljali s ovim
http://talklaptops.info/2009/03/22-inch-laptop-from-viewsonic/
Ala je ruzaaaaaaaaaaaaaan ;)
e druze puno hvala sve je ok.
puno puno hvala kontao sam cak da se vratim na xp hehehhe
hvala jos jednom
ma ne laptop mi je 19 inchni, a ona gore navedena rezozolucija mi je najveca, ali ona mi nazalost ne odgovara
Na laptopima je inače samo jedna rezolucija nativna. Na mojem 15.4" zaslonu nativna rezolucija je 1280 x 800, sve ostalo bude iskrivljeno i rastegnuto.
e druze puno hvala sve je ok.
puno puno hvala kontao sam cak da se vratim na xp hehehhe
hvala jos jednom
Imas tipku hvala ;)
Drago mi je da si rijesio problem i da sam nadam se barem malo pomogao.
ma ne laptop mi je 19 inchni, a ona gore navedena rezozolucija mi je najveca, ali ona mi nazalost ne odgovara
Na laptopima je inače samo jedna rezolucija nativna. Na mojem 15.4" zaslonu nativna rezolucija je 1280 x 800, sve ostalo bude iskrivljeno i rastegnuto.
Na svim LCDovima je samo jedna rezolucija nativna. JA imam 1680x1050 na 15,4 laptopu ;)
Cao, imam lap Toshiba C855 1UN, dolazi bez OS. Instalirana mi je W7 i sve je ok, medjutim, opcije za rezolucije, najveca koju mi nudi je 1024x768. Da li je to maksimum ili ako nije kako to moze da se resi..Malo omi je glupo da mi bude razvucen ekran ovako..
Pošto je 16:9 wide, morala bi ići 1366x768
Idi na amd.com i skini driver za grafičku.
Trebaš skinuti i instalirati driver za grafičku karticu Ati Radeon HD7610M.
Evo orginal stranica proizođača laptopa, tu možeš skinut driver za grafičku karticu, postavi kao na slici 1.
Prije nego skidaš driver, trebaš provjeriti da li imaš 64-bit ili 32-bit Win 7 i na osnovu toga skidaš driver. To provjeriš tako da klikneš desni klik na My computer i odabereš PROPERTIES (Slika 2).
DOWNLOAD DRIVERA: http://www.toshiba.eu/innovation/download_drivers_bios.jsp
Kad klikneš search pronaći će ti dva drivera, razlika je u proizvođačima (Compnay), jedan je AMD, a drugi je Intel.
Ti skidaš ovoga kojem pod Company piše AMD, pošto je grafička kartica unutar laptopa ATI(AMD).
Normalno raspakiraš ZIP file, pronađeš SETUP file, desni klik na njega i odabereš RUN AS ADMINISTRATOR, instaliraš driver, restartaš laptop i on bude kad se upali sam postavio rezuluciju.