+ da i meni se desilo, jučer dva put zaledio…na desetak sekundi.. no ništa strašno
+ da i meni se desilo, jučer dva put zaledio…na desetak sekundi.. no ništa strašno
Jucer navecer restartiram komp i ne loada se skroz nego samo do onoga sa slike. Zna neko zasto i kako rijesit to?
Otvori Task Manager (CTRL+ALT+DELETE), gore lijevo "File"-"Run new task"-upiši "explorer"-potvrdi s enterom
ajde fegeti,nemogu nikako instalirat
Google Mujo će... 47 sec od tražilice ti je odg.
daj mi onda link koji će to riješit...dosad sve šta sam probao i ništa....reinstalirat ponovno sigurno neću radi jednog update-a koji je ms sjebao,a i pitanje da li bi reinstal pomogao,vjerojatno nebi
sad sam i skinuo program ResetWU i sad mi više ne ulazi devicemanager,piše da je this app blokirano radi moje sigurnosti...normalno update ni na jedan način se ne želi instalirat
Format C:
Pa ti nazivaj ljude fegetima...
Format C:
Pa ti nazivaj ljude fegetima...
neznam šta ti to znači ali protumači si kako hoćeš...vidim da se koristan savjet nemože dobit
Može bez problema (prolistaj ovu i slične teme) samo se smiješ biti seljačina.
Može bez problema (prolistaj ovu i slične teme) samo se smiješ biti seljačina.
jedino tebi očito smeta feget,to kao prvo nije uvreda a ljudi mi ne odgovaraju očito zato šta neznaju a ne zato šta ih nazivam fegetima,to jedino tebi smeta očito....
nemogu instalirat ovaj zadnji update,jel ti to jasno? probao sam neke programe i brisat onaj folder update,disable antivirus,ručni download update i instalacija,ništa ne radi...ako znaš onda ovdje stavi link ili daj neki savjet pa ću probat...
ovo sa device manager sam riješio,otišao sam u administrator mode i sad radi,ovaj zadnji update za windowse ne uspijevam instalirat...
Nije mi jasno, možeš mi nacrtati?
Dao sam ti savjet, formatiraj disk. Ili plati nekome 400tinjak kuna da ti to popravi.
"Ljudi mi ne odgovaraju jer neznaju"....
Znaju, samo ti nitko ne želi pomoći. Tvoj problem je rješiv u 5-10 minuta ako znaš što radiš, bez instaliranja ikakvih dodatnih 3.14zdarija.
Nije mi jasno, možeš mi nacrtati?
Dao sam ti savjet, formatiraj disk. Ili plati nekome 400tinjak kuna da ti to popravi.
"Ljudi mi ne odgovaraju jer neznaju"....
Znaju, samo ti nitko ne želi pomoći. Tvoj problem je rješiv u 5-10 minuta ako znaš što radiš, bez instaliranja ikakvih dodatnih 3.14zdarija.
neznam,tražio sam po netu malo i neke savjete sam probao:
http://sihmar.com/fix-update-kb3197954-stuck-fail-install/
ali to ništa ne radi...
Prije sam se spajao preko mreže na svoj PC s podacima: User - moje pravo ime, Pass - moj Microsof account password.
Nemam ni pojma kako mi je ovo palo na pamet, ali radilo je.
Sad sam reinstalirao Win, prijavljen sam u Win s istim podacima, al mi logiranje s bilo kojeg drugog kompa ne radi. Odradio sam share, dozvolio prostup kompu i ne radi.
I pitanje, dal postoji "mreži" username i password kod friške instalacije Windowsa? Ako ne, kako mi je prošli put uspjelo?
EDIT: sve OK, user name nije ime iz Microsoft accounta, nego user koji se stavi pri instalaciji, a password je iz Microsoft accounta.
Pri ovoj instalaciji sam drugačije nazvao glavnog usera.
Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3197954) Failed to install
ne dobijem nikakav error nego samo pri ponovnom pokretanju računala izbaci se poruka da nisu mogli instalirat update i da rade undoing changes(i da ne gasim računalo)...ako tko zna kako instalirat taj update neka stavi odgovor
non stop mi ga skida kad palim računalo ili kad provjerim check for updates
http://www.igreklik.com/slike/images/85140269968157006613.jpg
evo kod mene to jučer prošlo bez problema...
ps : pojma nemam šo se sa njim promjenilo
Imam jedan problem sa zvukom.Konstantno mi radi nekakav ˝echo˝ ili ˝reverb˝ efekt i ne mogu ga nikako maknut probo sam puno toga li nema pomaka.Koristim Asus realtke HD audio menager,matična je Asus z170 A
Hvala
Vidi u postavkama drivera za zvuk da li su ti čekirani kakvi efekti...tipa koncertna dvorana, haustor, zvuk iz zatvorske čelije itd...
Nisam prije išao za tim, ali imam problema sa prikazom thumbnaila za pdf format na 64-bitnoj verziji windoza. Koristio sam xchange viewer, ali mu je shell extension 32 bitna pa mi ne daje thumbnaile. Nakon toga sam pokušao sa foxitom i kod njega mi thumbnaili rade, ali samo kod pdf verzija koje su bile prije njegove instalacije. Kod novo kreiranih mi ni foxit ne daje thumbnail.
itko?
Disk cleanup - obriši svaki cache koji vidiš. Provjeri je li taj xchange viewer obrisan kako treba (ručno potraži po registryu da li se gdje spominje i pobriši te ključeve - obavezno napravi restore point prije toga!!)...
Pozdrav,
Nadam se da ne pitam glupost ili nesto sto je rijeseno vec, procitao sam zadnjih 10ak slajdova, nisam nasao nesto slicno
Uglavnom, friski windows 10 gore, presao sa 7 i prije sam koristio desetku, ali nisam imao ovakvih "problema". Uglavnom tijekom rada na kompu (bilo to u officeu, gledanja serija, torrent itd.) pojavi se BSOD (mislim da je to to, slika dolje) i tako 5-6 puta dnevno, ovisi koliko radi laptop. Nije toliki problem, ali postaje nervirajuce, pa ako zna netko sto treba, bio bih zahvalan na savjetu
Pozdrav,
Nadam se da ne pitam glupost ili nesto sto je rijeseno vec, procitao sam zadnjih 10ak slajdova, nisam nasao nesto slicno
Uglavnom, friski windows 10 gore, presao sa 7 i prije sam koristio desetku, ali nisam imao ovakvih "problema". Uglavnom tijekom rada na kompu (bilo to u officeu, gledanja serija, torrent itd.) pojavi se BSOD (mislim da je to to, slika dolje) i tako 5-6 puta dnevno, ovisi koliko radi laptop. Nije toliki problem, ali postaje nervirajuce, pa ako zna netko sto treba, bio bih zahvalan na savjetu
Daj mi dump fajlove iz C:/Windows/Minidump, pa ću pogledati o čemu se radi.
Ima li itko iskustva sa "microsoft software protection platform service" sppsvc.exe ?
Dakle, primjetim da mi ponekad laptop radi glasnije nego inace, otvorim task manager i vidim da mi 30% CPU zauzima navedeni exe, cak i kad pogasim sve na laptopu, on se vrti na 30%, iako nije to stalno.
Imaš neki Ralinkov (Mediatekov) ili neki treći WLAN Card koji pizdi i crasha drivere.
Disk cleanup - obriši svaki cache koji vidiš. Provjeri je li taj xchange viewer obrisan kako treba (ručno potraži po registryu da li se gdje spominje i pobriši te ključeve - obavezno napravi restore point prije toga!!)...
Pokušao sam tvojom metodom, ali nije uspilo.
Ali je zato uspilo sa "hardcore metodom"
Svejedno ti hvala!
Samo kratko, ako instaliram Windows 10 Insider preview određenu verziju u dual boot (na posebni particiju na HDD), jel ću morati sve drivere ponovo instalirat ?
Samo kratko, ako instaliram Windows 10 Insider preview određenu verziju u dual boot (na posebni particiju na HDD), jel ću morati sve drivere ponovo instalirat ?
Ono što nema sam Windows normalno da ćeš morat sam instalirat kao i za svaki drugi OS.
Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3197954) Failed to install
ne dobijem nikakav error nego samo pri ponovnom pokretanju računala izbaci se poruka da nisu mogli instalirat update i da rade undoing changes(i da ne gasim računalo)...ako tko zna kako instalirat taj update neka stavi odgovor
Ako ovo nije rijeseno ukljuci u servisima vatrozid od windowsa tako se i meni nisu htjeli azurirat windowsi jer mi je vatrozid bio iskljucen
Ako ovo nije rijeseno ukljuci u servisima vatrozid od windowsa tako se i meni nisu htjeli azurirat windowsi jer mi je vatrozid bio iskljucen
nije riješeno,vatrozid u control panelu je uključen,očito nije to...meni su se svi update skinuli osim ovog zadnjeg velikog koji se neće....KB3197954,on inače podiže OS build na 14393.351 a meni je i dalje 14393.321,windows 10 enterprise x64
Nisam čitao unazad…pretpostavljam da si ovo probao … ako nisi probaj, trebalo bi raditi
i pojašnjenje,
, ako se dobro sjećam , mislim da to moraš odraditi s Internet Explorer
Nisam čitao unazad…pretpostavljam da si ovo probao … ako nisi probaj, trebalo bi raditi
i pojašnjenje,
, ako se dobro sjećam , mislim da to moraš odraditi s Internet Explorer
ma jesam ali sam skidao sa firefox,šta bi trebao skidat sa IE? nevidim svrhu...on spremi download(fajl) npr. meni na d: disk jer imam c: i d: disk tj. dva ssd-a,
Trebam pomoć, živcira me ovaj windows defender, svaki *ebeni dan mi izbacuje poruku Windows defender mora pregledati vaše računalo. Već mi ide na živce klikat iks i micat tu obavjest. Jel ima načinda se to ne pojavljuje više