Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.769
|
čitano: 2.039.705
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
10 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - problemi
playjob kaže...
Meni se zaledi komp tu i tamo, citam na netu moguce da je do windowsa

+ da i meni se desilo, jučer dva put zaledio…na desetak sekundi.. no ništa strašno

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 7:28 (razjaren).
17 godina
protjeran
stipee98 kaže...

Jucer navecer restartiram komp i ne loada se skroz nego samo do onoga sa slike. Zna neko zasto i kako rijesit to?

Otvori Task Manager (CTRL+ALT+DELETE), gore lijevo "File"-"Run new task"-upiši "explorer"-potvrdi s enterom

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
odjavljen
Flying Dutchman kaže...
M4X kaže...

ajde fegeti,nemogu nikako instalirat

Google Mujo će... 47 sec od tražilice ti je odg.

daj mi onda link koji će to riješit...dosad sve šta sam probao i ništa....reinstalirat ponovno sigurno neću radi jednog update-a koji je ms sjebao,a i pitanje da li bi reinstal pomogao,vjerojatno nebi

17 godina
odjavljen
Windows 10 - problemi

sad sam i skinuo program ResetWU i sad mi više ne ulazi devicemanager,piše da je this app blokirano radi moje sigurnosti...normalno update ni na jedan način se ne želi instalirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Format C:

Pa ti nazivaj ljude fegetima...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Format C:

Pa ti nazivaj ljude fegetima...

neznam šta ti to znači ali protumači si kako hoćeš...vidim da se koristan savjet nemože dobit

16 godina
odjavljen

Može bez problema (prolistaj ovu i slične teme) samo se smiješ biti seljačina.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Može bez problema (prolistaj ovu i slične teme) samo se smiješ biti seljačina.

jedino tebi očito smeta feget,to kao prvo nije uvreda a ljudi mi ne odgovaraju očito zato šta neznaju a ne zato šta ih nazivam fegetima,to jedino tebi smeta očito....

nemogu instalirat ovaj zadnji  update,jel ti to jasno? probao sam neke programe i brisat onaj folder update,disable antivirus,ručni download update i instalacija,ništa ne radi...ako znaš onda ovdje stavi link ili daj neki savjet pa ću probat...

ovo sa device manager sam riješio,otišao sam u administrator mode i sad radi,ovaj zadnji update za windowse ne uspijevam instalirat...

16 godina
odjavljen

Nije mi jasno, možeš mi nacrtati?

Dao sam ti savjet, formatiraj disk. Ili plati nekome 400tinjak kuna da ti to popravi.

"Ljudi mi ne odgovaraju jer neznaju"....

Znaju, samo ti nitko ne želi pomoći. Tvoj problem je rješiv u 5-10 minuta ako znaš što radiš, bez instaliranja ikakvih dodatnih 3.14zdarija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 16:44 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Nije mi jasno, možeš mi nacrtati?

Dao sam ti savjet, formatiraj disk. Ili plati nekome 400tinjak kuna da ti to popravi.

"Ljudi mi ne odgovaraju jer neznaju"....

Znaju, samo ti nitko ne želi pomoći. Tvoj problem je rješiv u 5-10 minuta ako znaš što radiš, bez instaliranja ikakvih dodatnih 3.14zdarija.

neznam,tražio sam po netu malo i neke savjete sam probao:

http://sihmar.com/fix-update-kb3197954-stuck-fail-install/

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/cumulative-update-for-windows-10-version-1607-for/1700d736-2279-4c0b-af07-d25249d63040

ali to ništa ne radi...

13 godina
Windows 10 - problemi

Prije sam se spajao preko mreže na svoj PC s podacima: User - moje pravo ime, Pass - moj Microsof account password.

Nemam ni pojma kako mi je ovo palo na pamet, ali radilo je.

Sad sam reinstalirao Win, prijavljen sam u Win s istim podacima, al mi logiranje s bilo kojeg drugog kompa ne radi. Odradio sam share, dozvolio prostup kompu i ne radi.

I pitanje, dal postoji "mreži" username i password kod friške instalacije Windowsa? Ako ne, kako mi je prošli put uspjelo?

EDIT: sve OK, user name nije ime iz Microsoft accounta, nego user koji se stavi pri instalaciji, a password je iz Microsoft accounta.

Pri ovoj instalaciji sam drugačije nazvao glavnog usera.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 19:17 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Windows 10 - problemi

Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3197954) Failed to install

ne dobijem nikakav error nego samo pri ponovnom pokretanju računala izbaci se poruka da nisu mogli instalirat update i da rade undoing changes(i da ne gasim računalo)...ako tko zna kako instalirat taj update neka stavi odgovor

non stop mi ga skida kad palim računalo ili kad provjerim check for updates

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 19:37 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

http://www.igreklik.com/slike/images/85140269968157006613.jpg

evo kod mene to jučer prošlo bez problema...

ps : pojma nemam šo se sa njim promjenilo

9 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Imam jedan problem sa zvukom.Konstantno mi radi nekakav ˝echo˝ ili ˝reverb˝ efekt i ne mogu ga nikako maknut probo sam puno toga li nema pomaka.Koristim Asus realtke HD audio menager,matična je Asus z170 A

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 10 - problemi

Vidi u postavkama drivera za zvuk da li su ti čekirani kakvi efekti...tipa koncertna dvorana, haustor, zvuk iz zatvorske čelije itd...

kužim ja kaj ti očeš reč, kad je na full za svaki fajl iz te vreče se bude ogasio pri pokretanju istog...pismenost by Mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...

Nisam prije išao za tim, ali imam problema sa prikazom thumbnaila za pdf format na 64-bitnoj verziji windoza. Koristio sam xchange viewer, ali mu je shell extension 32 bitna pa mi ne daje thumbnaile. Nakon toga sam pokušao sa foxitom i kod njega mi thumbnaili rade, ali samo kod pdf verzija koje su bile prije njegove instalacije. Kod novo kreiranih mi ni foxit ne daje thumbnail.

itko?

16 godina
odjavljen

Disk cleanup - obriši svaki cache koji vidiš. Provjeri je li taj xchange viewer obrisan kako treba (ručno potraži po registryu da li se gdje spominje i pobriši te ključeve - obavezno napravi restore point prije toga!!)...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2016 19:09 (Sum_of_all_fears).
13 godina
Windows 10 - problemi

Pozdrav,

Nadam se da ne pitam glupost ili nesto sto je rijeseno vec, procitao sam zadnjih 10ak slajdova, nisam nasao nesto slicno

Uglavnom, friski windows 10 gore, presao sa 7 i prije sam koristio desetku, ali nisam imao ovakvih "problema". Uglavnom tijekom rada na kompu (bilo to u officeu, gledanja serija, torrent itd.)  pojavi se BSOD (mislim da je to to, slika dolje) i tako 5-6 puta dnevno, ovisi koliko radi laptop. Nije toliki problem, ali postaje nervirajuce, pa ako zna netko sto treba, bio bih zahvalan na savjetu 

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Johnny4286 kaže...

Pozdrav,

Nadam se da ne pitam glupost ili nesto sto je rijeseno vec, procitao sam zadnjih 10ak slajdova, nisam nasao nesto slicno

Uglavnom, friski windows 10 gore, presao sa 7 i prije sam koristio desetku, ali nisam imao ovakvih "problema". Uglavnom tijekom rada na kompu (bilo to u officeu, gledanja serija, torrent itd.)  pojavi se BSOD (mislim da je to to, slika dolje) i tako 5-6 puta dnevno, ovisi koliko radi laptop. Nije toliki problem, ali postaje nervirajuce, pa ako zna netko sto treba, bio bih zahvalan na savjetu 

Daj mi dump fajlove iz C:/Windows/Minidump, pa ću pogledati o čemu se radi.

13 godina
“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
11 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Ima li itko iskustva sa "microsoft software protection platform service" sppsvc.exe ?

Dakle, primjetim da mi ponekad laptop radi glasnije nego inace, otvorim task manager i vidim da mi 30% CPU zauzima navedeni exe, cak i kad pogasim sve na laptopu, on se vrti na 30%, iako nije to stalno.

0 0 hvala 0
15 godina

Imaš neki Ralinkov (Mediatekov) ili neki treći WLAN Card koji pizdi i crasha drivere.

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Disk cleanup - obriši svaki cache koji vidiš. Provjeri je li taj xchange viewer obrisan kako treba (ručno potraži po registryu da li se gdje spominje i pobriši te ključeve - obavezno napravi restore point prije toga!!)...

Pokušao sam tvojom metodom, ali nije uspilo.

Ali je zato uspilo sa "hardcore metodom"

Svejedno ti hvala!

13 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Samo kratko, ako instaliram Windows 10 Insider preview određenu verziju u dual boot (na posebni particiju na HDD), jel ću morati sve drivere ponovo instalirat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AngryBird kaže...

Samo kratko, ako instaliram Windows 10 Insider preview određenu verziju u dual boot (na posebni particiju na HDD), jel ću morati sve drivere ponovo instalirat ?

Ono što nema sam Windows normalno da ćeš morat sam instalirat kao i za svaki drugi OS.

neda mi se
16 godina
M4X kaže...

Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3197954) Failed to install

ne dobijem nikakav error nego samo pri ponovnom pokretanju računala izbaci se poruka da nisu mogli instalirat update i da rade undoing changes(i da ne gasim računalo)...ako tko zna kako instalirat taj update neka stavi odgovor

Ako ovo nije rijeseno ukljuci u servisima vatrozid od windowsa tako se i meni nisu htjeli azurirat windowsi jer mi je vatrozid bio iskljucen

17 godina
odjavljen
gusta21 kaže...
M4X kaže...

Ako ovo nije rijeseno ukljuci u servisima vatrozid od windowsa tako se i meni nisu htjeli azurirat windowsi jer mi je vatrozid bio iskljucen

nije riješeno,vatrozid u control panelu je uključen,očito nije to...meni su se svi update skinuli osim ovog zadnjeg velikog koji se neće....KB3197954,on inače podiže OS build na 14393.351 a meni je i dalje 14393.321,windows 10 enterprise x64

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 17:50 (M4X).
10 godina
neaktivan

Nisam čitao unazad…pretpostavljam da si ovo probao … ako nisi probaj, trebalo bi raditi

za ručnu skinuti

i pojašnjenje, 

, ako se dobro sjećam , mislim da to moraš odraditi s Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/kb/3197954

17 godina
odjavljen
razjaren kaže...

Nisam čitao unazad…pretpostavljam da si ovo probao … ako nisi probaj, trebalo bi raditi

za ručnu skinuti

i pojašnjenje, 

, ako se dobro sjećam , mislim da to moraš odraditi s Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/kb/3197954

ma jesam ali sam skidao sa firefox,šta bi trebao skidat sa IE? nevidim svrhu...on spremi download(fajl) npr. meni na d: disk jer imam c: i d: disk tj. dva ssd-a,

12 godina
protjeran
Windows 10 - problemi

Trebam pomoć, živcira me ovaj windows defender, svaki *ebeni dan mi izbacuje poruku Windows defender mora pregledati vaše računalo. Već mi ide na živce klikat iks i micat tu obavjest. Jel ima načinda se to ne pojavljuje više

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice