Vista sp2

poruka: 156
|
čitano: 23.212
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vista sp2

Ja sam skinuo sa ATI-eve stranice drivere.

Skužio sam da mi svaki put javlja error kod instalacije za display drivere ( za control center i ostalo ne) kad obrišem ostatke drivera sa driver sweeperom, a kada neobrišem onda se sve normalno instalira.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Vista sp2
Hyperion kaže...

Ja sam skinuo sa ATI-eve stranice drivere.

Skužio sam da mi svaki put javlja error kod instalacije za display drivere ( za control center i ostalo ne) kad obrišem ostatke drivera sa driver sweeperom, a kada neobrišem onda se sve normalno instalira.

Ja ne radim deinstalaciju, nego idem preko starih drivera. Samo ne mogu deinstalirati ovaj opcionalni HD4850 update.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
Vista sp2

Control Panel -> Programs and features -> view installed updates -> Pa pronađi taj update, pa ga makni

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dado2202 kaže...

Control Panel -> Programs and features -> view installed updates -> Pa pronađi taj update, pa ga makni

To je prva stvar koju sam učinio. Ali tamo nema ATI Technologies Inc. - Display ATI Radeon HD 4850 series updatea.
17 godina
Vista sp2

Pogledaj ovjde pa možda nađeš koji je "broj" update-a za to što si instalirao

windowsupdate.microsoft.com/catalog

EDIT : koliko sam ja uspio pretražiti to bi bio kb319908

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 13:42 (dado2202).

1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
dado2202 kaže...

Pogledaj ovjde pa možda nađeš koji je "broj" update-a za to što si instalirao

windowsupdate.microsoft.com/catalog

EDIT : koliko sam ja uspio pretražiti to bi bio kb319908

Hvala. Ali ovaj opcionalni update nema oznake. Ja sam pronašao samo ovo: HD 4850
17 godina
Vista sp2

Da onda klikneš na njega (za onaj koji misliš da je taj), pa ti se pojave detalji o tome, odeš na tab "Pregled" pa na "više informacija" , pa na tom linku imaš više detalja o update-u, ako malo kopaš po stranici možeš naći i oznaku...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 14:54 (dado2202).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Vista sp2

Može li mi netko reće kako napravit slipstream tj. da li je moguće napravit slipstream i uz pomoć kojeg programa jer vLite ne radi, a s onim programom s prve strane ne znam kako napravit slipstream. Tražio sam po netu i nisam ništa našao osim da se ne može.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vista sp2

LINK

Ovdje se lijepo vidi da nam je SP2 usporio, a ne ubrzao našu dragu Visticu.

alo modovi, može meni pola zvjezdice? Malo mi je pola.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 19:45 (neki_lik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista sp2

Neka iste ove testove naprave po 3 puta od sp1 i sp2 i rezultate nam obijave pa ces vidjet u cem je stvar, uzmi sam 3Dmark pa ga obrni na svojoj masini 3 puta pa vidi rezultat...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vista sp2

SP2 upravo instalirah na instalaciju Viste HP SP1 koja na Acer laptopu stoji od listopada 2008., "tvornički ugrađena". Stabilnost i performanse su mi se osjetno povećale, pri radu sa običnim Explorerom se definitivno osjeti ubrzanje.

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može li mi netko reći ako mu nakon Windows Vista Service Pack 2 instalacije normalno radi Windows Live messanger?

Mene je zadnji put zezao, a i još par ljudi i sad namjeravam ponovo instalirati SP2 za Windows Vistu pošto je ESET ispravio grešku vezanu uz Windows Vista SP2 i NOD32 AV.

Tako da znam što da spremim i kako da riješim ako opet ne bude radio Windows Live Messanger.

Hvala.

17 godina
neaktivan
Vista sp2

MSN radi sasvim normalno.

Osim kaj je laptop malo brzi,sve radi odlicno.Osmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vista sp2

Ako nekoga zeza Windows Live Messenger, neka se zaputi na sluzbene stranice (get.live.com), jer je izasla nova verzija, s kojom su svi problemi oko SP2 otklonjeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma evo sve radi no htio bi napraviti slipstream SP2 na DVD. Inače imam DVD iso na kojem je SP1 i sad bih htio slipstremati i SP2. Koristim ovaj Vista Update Integrator kao što je netko na ovom forumu preporučio i to njegovu najnoviju verziju (beta 5) no problem je u tome što kad i prebacim (automatskim njegovim putem) sadržaj DVD-a na hard disk i kad nađem install.wim datoteku koja mu je potrebna za slipstream , dobijem ovaj error :

"Image Mount Error 'The system cannot find the file specified.'

Kako da riješim ovaj problem? Što radim krivo i kako da slipstream SP2 ?

Hvala.

17 godina
ReiKo kaže...

Ma evo sve radi no htio bi napraviti slipstream SP2 na DVD. Inače imam DVD iso na kojem je SP1 i sad bih htio slipstremati i SP2. Koristim ovaj Vista Update Integrator kao što je netko na ovom forumu preporučio i to njegovu najnoviju verziju (beta 5) no problem je u tome što kad i prebacim (automatskim njegovim putem) sadržaj DVD-a na hard disk i kad nađem install.wim datoteku koja mu je potrebna za slipstream , dobijem ovaj error :

Hvala.

Mislim da treba čekat novu ili skinut najnoviju verziju vLite-a.
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
ReiKo kaže...

Hvala.

Mislim da treba čekat novu ili skinut najnoviju verziju vLite-a.

Da, no nisam siguran dali vLite podržava Windows Vista SP2 silpstream.
EDIT : Ne podržava, no može li mi u tom slučaju netko preporučiti najlakši i najbezbolniji način kako da napravim slipstream Windows Viste SP2 ?
Hvala !.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 18:52 (ReiKo).
16 godina
neaktivan
Vista sp2

Kada će više izaći SP all language u kojem će biti i Hrvatski SP2 ?? Ima kakvih naznaka, novosti ?

Hvala !!!

0 0 hvala 0
17 godina
Vista sp2

Čini se da je jedini način snimiti image od C diska i nema drugog načina.

BTW: instalacija SP2 ionako netraje dugo, 20-30min max. zavisi o brzini diska.

Meni je engleski 10x bolji na windowsima od hrvatskog.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 23:18 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Čini se da je jedini način snimiti image od C diska i nema drugog načina.

BTW: instalacija SP2 ionako netraje dugo, 20-30min max. zavisi o brzini diska.

Meni je engleski 10x bolji na windowsima od hrvatskog.

Nije bolji nego si na njega navikao, pa ti se meniji na hrvatskom cine pomalo glupavima.

16 godina
neaktivan
Vista sp2

I nitko ništa ne zna ? Poludit ću ako ne izađe za par dana...

0 0 hvala 0
17 godina
MihaDJ kaže...

Kada će više izaći SP all language u kojem će biti i Hrvatski SP2 ?? Ima kakvih naznaka, novosti ?

Hvala !!!

Imam englesku Vistu SP2, maloprije sam gledao update i ponuđen mi je i hrvatski jezični paket (prije nekoliko dana ga nije bilo), tako da mislim da bi se uskoro trebao pojaviti i SP2 za one koji već imaju instaliran hrvatski jezik.

16 godina
neaktivan
Vista sp2

Zanima me jel postoji sp2 gotovi ili je samo izaso jos sp2 beta

0 0 hvala 0
17 godina
belgijanac kaže...

Zanima me jel postoji sp2 gotovi ili je samo izaso jos sp2 beta

"Gotovi" SP2 za Vistu je već odavno dostupan s Microsoftovih stranica!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Vista sp2

Jel velika razlika izmedu sp1 i sp2??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
belgijanac kaže...

Nije, samo broj su mijenjali.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
belgijanac kaže...

Is that a trick question? Citaj malo temu, covjece, i pogledaj koja poboljsanja donosi.

17 godina
Vista sp2

da li će izaći Vista Service Pack 2 na svim jezicima i otprilike kad. ima već mjesec dana od izlaska sp2, ali samo na 5 jezika.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
17 godina
sage kaže...

da li će izaći Vista Service Pack 2 na svim jezicima i otprilike kad. ima već mjesec dana od izlaska sp2, ali samo na 5 jezika.

Evo kod mene na MSDN-u ima ovo: Windows Vista SP2 (x86) - CD (Multilanguage) Nisam uspio procitati, jer nema nigdje, o kojim jezicima je rijec. Mislim da ce sad sve biti usmjereno prema Windows 7, neposteno, ali istinito.

17 godina
Adin kaže...
sage kaže...

Evo kod mene na MSDN-u ima ovo: Windows Vista SP2 (x86) - CD (Multilanguage) Nisam uspio procitati, jer nema nigdje, o kojim jezicima je rijec. Mislim da ce sad sve biti usmjereno prema Windows 7, neposteno, ali istinito.

kako misliš kod tebe na MSDN-u.

šta stvarno misliš da service pack će ostati na samo 5 jezika, te da će se morat dodatno instaliravati language packovi.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice