Toshiba daljinski upravljač za laptop

poruka: 10
|
čitano: 8.735
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Toshiba daljinski upravljač za laptop...

Ime teme baš i ne govori puno pa evo da pojasnim...

Kada sam kupio laptop prije 23 mjeseca(Toshiba Satellite X200-15K) uz njega sam dobio daljinski upravljač(Remote Controller - na slici) koji je tada uz Windows Vistu radio super. Pošto je Vista kao što većina ljudi zna bila katastrofa u početku maknio sam je i stavio dobri stari Windows XP...

Tada daljinski naravno više nije radio ali sam mislio da je to zato što XP nema Windows media centar...

Sada imam Windows 7 Ultimate i daljinski i dalje ne radi, probao sam pregledati postavke WMC-a ali ni tamo nema ništa o tome...

Tražio sam na netu skoro svuda kako ga "aktivirati" i nigdje ne piše ništa o tome, jedino što sam našao je user's guide u kojem piše samo za šta služi koja tipka i kako se mjenjaju baterije... lol

Ako netko zna kako da rješim problem bio bi mu jako zahvalan...

Ispričavam se ako sam fulao podforum za ovu temu ali ovaj mi se činio najbolji za nju pošto mislim da je stvar do nekih postavki u Windowsima...

Hvala unaprijed...

Djelim Lockerz pozivnice, kontakt na PP...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne bi li on trebao neke drivere za to imati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U tome i je fora što ne znam... na Toshiba stranici sam tražio i poskidao većinu drivera(pošto uz laptop nisam dobio ništa od drivera) ali nijedan nije za daljinski, zapravo možda je i bio ali bi onda trebalo naći programčić koji će ga aktivirati... :S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Piše li gdje model upravljača?

EDIT: na stranici od toshibe sam našao drivere za taj remote ali samo za 32-bitnu vistu

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 15:31 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na priloženoj slici imaš kako izgleda a sve što piše na njemu je:

REMOTE CONTROLLER

Model no. G83C0008A110

DC 3V

TOSHIBA CORPORATION

MADE IN CHINA

RC 6 ir

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

32 bitni je... ali ne radi... :(

jbg baš sam mislio da bi to moglo radit ali ništa, svejedno hvala... ;)

Ovakve opcije sam dobio ali i dalje ništa... lampica na daljinskom blinka stalno sta god da drzim... :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 16:50 (Zelleni).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Toshiba daljinski upravljač za laptop

Imam potpuno isti problem (cak sam kupio moj x200 15k pre 23 meseca :) i vec par dana ne mogu da nadjem resenje za windows 7. Najneverovatnije mi je sto je ovo jedino mesto na internetu koju je google nasao kada sam ukucao g83c0008a110 (Sve ostalo su bile aukcija na kojima ljudi prodaju ovaj daljinski.)... Videcu sta bi toshiba support mogla da mi odgovori. Javicu ako bude nesto.

17 godina
neaktivan

Ja se evo tjedan dana trudim i ništa nisam nasao, cekam frenda da se vrati iz engleske za mjesec i pol pa cu sa njim nesto probat rjesit, ako rijesim javim ti... ;)

Naravno i ti ako nešto nađeš javi ako nije problem... :)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Toshiba daljinski upravljač za laptop
ja imam također taj daljinski, ali sam našao drivere za 64 bitnu verziju windowsa 7, kvaka je u tome što morate otići u control panel i u device manager kliknuti gore na izborniku na view te show hidden devices,i tada pronađete jedini hidden device i instalirate te drivere za daljinski, opet velim, meni to radi na 64 bitnoj verziji windowsa 7, za 32 bitnu verziju ne znam, ali možete probati tako... nadam se da sam pomogao...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice