odem na folder option te stisnem na Show hiddens files and folders and apply i ne prikažu mi se skriivene dadoteke
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako znaš da ih imaš? Probaj refreshati.
Lijepo otvori Windos explorer. Potom ajde na View pa klikni na status bar. Sad na dnu imaš traku koja ti pokazuje koliko u nekom folderu imaš fileova i da li je neki sakriven. Npr. 32 objects (+ 1 hidden) i tako vidiš da li ti je u nekom folderu ili disku sakriven neki file.
Jesi li 100 % siguran?
Makni kvačicu sa Hide protected operatinh system files (malo niže).
a znam ne prikazu mi se folderu u documents and settings!!!!" a kad se vratim u folder options bude staro do not show hiddens ....
sve sam probao te mi je pokazalo 6 objects and 11 hidden
Probaj ovo:
Idi na
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
te pod brojem 155 skini vb skriptu i zatim je pokreni.
Ako ti se i nakon sto promjenis da ti prikazuje hidden files i dalje ne prikazuju, te kada pokusas promjeniti opciju vidis da se sve vratilo na staro onda 90% znaci da imas nekakav virus naseljen na kompu.
Neki virusi upravo ne dozvoljavaju promjenu te postavke jer se oni sami skrivaju medju Hidden files, pa onda onemogucavanjem promjene otezavaju svoje detektiranje.
probao sam i ovo nema veze samo me zanimalo sto nece jer sam mislio nesto izbrisat,a vjerovatno neki virus koji mi ne remeti puno!!!!!!!! nema veze hvala svima na pomoći
Ako ti se i nakon sto promjenis da ti prikazuje hidden files i dalje ne prikazuju, te kada pokusas promjeniti opciju vidis da se sve vratilo na staro onda 90% znaci da imas nekakav virus naseljen na kompu.
Neki virusi upravo ne dozvoljavaju promjenu te postavke jer se oni sami skrivaju medju Hidden files, pa onda onemogucavanjem promjene otezavaju svoje detektiranje.