"Show hiddens files and folders" problem

poruka: 10
|
čitano: 2.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

odem na folder option te stisnem na Show hiddens files and folders and apply i ne prikažu mi se skriivene dadoteke

0 0 hvala 0
17 godina

Kako znaš da ih imaš? Probaj refreshati.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lijepo otvori Windos explorer. Potom ajde na View pa klikni na status bar. Sad na dnu imaš traku koja ti pokazuje koliko u nekom folderu imaš fileova i da li je neki sakriven. Npr. 32 objects (+ 1 hidden) i tako vidiš da li ti je u nekom folderu ili disku sakriven neki file.

We need a patch for human stupidity.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: "Show hiddens files and folders" problem

Jesi li 100 % siguran?

Makni kvačicu sa Hide protected operatinh system files (malo niže).

16 godina
neaktivan

a znam ne prikazu mi se folderu u documents and settings!!!!" a kad se vratim u folder options bude staro do not show hiddens ....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve sam probao te mi je pokazalo 6 objects and 11 hidden

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj ovo:

Idi na

http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm

te pod brojem 155 skini vb skriptu i zatim je pokreni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako ti se i nakon sto promjenis da ti prikazuje hidden files i dalje ne prikazuju, te kada pokusas promjeniti opciju vidis da se sve vratilo na staro onda 90% znaci da imas nekakav virus naseljen na kompu.

Neki virusi upravo ne dozvoljavaju promjenu te postavke jer se oni sami skrivaju medju Hidden files, pa onda onemogucavanjem promjene otezavaju svoje detektiranje.

16 godina
neaktivan

probao sam i ovo nema veze samo me zanimalo sto nece jer sam mislio nesto izbrisat,a vjerovatno neki virus koji mi ne remeti puno!!!!!!!! nema veze hvala svima na pomoći

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Ako ti se i nakon sto promjenis da ti prikazuje hidden files i dalje ne prikazuju, te kada pokusas promjeniti opciju vidis da se sve vratilo na staro onda 90% znaci da imas nekakav virus naseljen na kompu.

Neki virusi upravo ne dozvoljavaju promjenu te postavke jer se oni sami skrivaju medju Hidden files, pa onda onemogucavanjem promjene otezavaju svoje detektiranje.

Slažem se s tobom, virusi ponekad stave "restrikcije" a jedna od tih je ova koju Arsenalboy-ov komp ima. Preporučio bih mu da skenira s Trojan Remover-om, on će sve restrikcije maknuti.
We need a patch for human stupidity.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice