Problemi s Vistom

poruka: 12
|
čitano: 3.094
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi sa VISTOM!!!
pitanje

Prilikom "zamrzavanja" računala bio sam prisiljen restartati komp., međutim poslije restartanja neželi ući u windowse već se pojavljuje odabir safe moda, run windows normal... ali niti najednu stavku se nepokrene već se ponovo resetira i tako u LOOP-u

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problemi sa VISTOM!!!

ne radi duple teme ni za vistu ni za blutut

novi win i riješeno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa VISTOM!!!

Ja sam imao slican problem kad mi se procesor pokvario, tako da mislim da ti novi windowsi nece pomoc, mislim da ti je otislo nesto od hardvera!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi sa VISTOM!!!
BRC89 kaže...

Prilikom "zamrzavanja" računala bio sam prisiljen restartati komp., međutim poslije restartanja neželi ući u windowse već se pojavljuje odabir safe moda, run windows normal... ali niti najednu stavku se nepokrene već se ponovo resetira i tako u LOOP-u

Iskopcaj komp iz struje,izvadi rame i stavi ih u druge utore..to sam jucer frendu napravio(imao isti porblem),upalio se normalno u safe modu i system restore..
Ma kaj da ti kazem,sad radi kao novOsmijeh
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Problemi sa VISTOM!!!

Ako ti reinstalacija Windoza ne pomogne, problem je hardverske prirode a onda možeš probati jednom sve rastaviti i ponovno sastaviti, a ako nakon svega ne proradi bojim se da ti je proc ili matična otišla..  Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

pogreškom napravih, prijavo sam da se izbrišu...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Lion King kaže...
BRC89 kaže...

Iskopcaj komp iz struje,izvadi rame i stavi ih u druge utore..to sam jucer frendu napravio(imao isti porblem),upalio se normalno u safe modu i system restore..
Ma kaj da ti kazem,sad radi kao novOsmijeh
 probat ću pa javim dali je uspjelo
17 godina
neaktivan
autorov komentar

nije uspjelo... :/

17 godina
neaktivan
Problemi s Vistom
autorov komentar

neznam što je s tom vistom... ali stalno se ruši... odlučih se prebacit na xp da stanem na kraj mukama s vistom

tehničar za elektroniku

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi s Vistom
BRC89 kaže...

neznam što je s tom vistom... ali stalno se ruši... odlučih se prebacit na xp da stanem na kraj mukama s vistom

nisi pogriješio. mani se viste. čekaj sedmicu...
16 godina
neaktivan

Slični problemi se javljaju kad odlazi i hard u vječna lovišta..."loop koji spominješ"....slično
je bilo kod prijatelja i jedav sam nekako uspio xp staviti uz formatiranje harda i nedugo zatim se i xp srušio..
nakon repair opcije sam napravio provjeru harada i bilo je bad sectora koliko voliš...a Vista ne podnosi nikakve bad sectore
i zato se ona ruši i ne podiže...xp se nekako još može vrtiiti ali je pitanje trenutka kad će sve otkazati...kad vratiš
XP napravi chkdisc s repair opcijom bad sectora.

Private
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Private kaže...

Slični problemi se javljaju kad odlazi i hard u vječna lovišta..."loop koji spominješ"....slično
je bilo kod prijatelja i jedav sam nekako uspio xp staviti uz formatiranje harda i nedugo zatim se i xp srušio..
nakon repair opcije sam napravio provjeru harada i bilo je bad sectora koliko voliš...a Vista ne podnosi nikakve bad sectore
i zato se ona ruši i ne podiže...xp se nekako još može vrtiiti ali je pitanje trenutka kad će sve otkazati...kad vratiš
XP napravi chkdisc s repair opcijom bad sectora.

Komp je relativno nov, praktički nekorišten, tako da sumnjam u hardwerske probleme
tehničar za elektroniku
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice