Problem sa XP
- poruka: 26
- |
- čitano: 8.506
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li se računalo normalno gasi? Disk checking se uglavnom pojavljuje nakon rušenja Windowsa. Ako se srušio, pusti ga da provjeri disk do kraja. Sada idem vidjeti da li se može nešto podesiti u Control Panelu.
Da, računalo se normalno gasi. Samo kad se gasi stalno ide instalirat update.
Oćito su neki problemi sa hard diskom, pusti taj test nek se odvrti do kraja.
Ako se još uvjek ponavlja, onda je hdd kraju očito.
Uvijek napravi ta tri koraka, kad ga upalim. Sljedeće paljenje je isto tako. Dojadilo mi je čekat stalno
-ili isključi (update) ili instaliraj do kraja, ovako je samo pitanje kad više nećeš upaliti windowse...
Pa jel ga pustiš da instalira update do kraja ili ga ugasiš prije vremena?
Isključit nikako, postoji razlog zašto se updatei instaliraju.
Ne, on instalira update. Nako toga ga ugasim.
To nije nikakav problem! To je naredba chkdisk koja provjerava stanje diska! Nemoj pritiskati ništa 4 sekunde i pusti naredbu da odradi svoj posao!
Nakon toga će nestati taj plavi ekran i računalo će se normalno bootati!
Uvijek napravi ta tri koraka, kad ga upalim. Sljedeće paljenje je isto tako. Dojadilo mi je čekat stalno
Onda nek pokuša u cmd upisati
chkntfs /x D:
Onda nek pokuša u cmd upisati
chkntfs /x D:
LoL. Možeš li objasnit gdje da to upišem da ne pokvarim windows.
Start > Run... > upiši "cmd" (bez navodnika) i pritisni Enter
Onda u tom prozoru upiši
chkntfs /x D:
EDIT: čini se da imaš HR Windowse: Run se zove Pokreni, ako se ne varam.
Tako?
Na drugoj slici si stavio underscore (_) umjesto razmaka. Na prvoj je dobro.
Odlično Zahvali Bellatrixu
Hvala Bellatrix-u
Ako netko zna, molio bih ga za pomoć. Imam W XP sa SP3. Već treći put sam ih ponovo instalirao ali problem nemogu riješiti. Naime, nakon nekog vremena (nekoliko dana) pojavi mi se poslije podizanja ova oruka CAN NOT FIND SCRIPT FILE C:\WINDOWS\da.vbs . Nakon toga svakih dvadesetak sekundi provjerava dali je disketa u flopiju. Ako ubacim disketu, više ju nesmijem izvaditi jer tada dobijem drugu poruku koju nemogu ni sa CANCEL skinuti (There is no disk in the drive. Please insert a disk into drive :). Hvala
-nakupilo ti se raznih parazita... potraži neku zaštitu, malwarebytes itd.. i provjeri svoju verziju XPa jer je često sama instalacija puna 'hakerskih' dodataka.
halo ja neznam deistalirat client service
halo ja neznam deistalirat client service
Desni klik na njega i opcija Uninstall. Dalje prati upute.
imama problem sa driverom za mis imam laptop i odem na drivere nemoze na mis help
imama problem sa driverom za mis imam laptop i odem na drivere nemoze na mis help
Daj se naučite govoriti hrvatski. Malo pojasni problem. Koji OS imaš? Radi li ti miš uopće?
Ne možemo mi pomoći ako nam ti ne daš dovoljno informacija.
iMAO SA WinXP i nije radio a sad imam Win2000 i odem na device manager i prikaze ga a ako odem na upravjacku plocu na mis i nema drivera mora korisit usb mis pomoc brzo