Ovako danas sam kod frenda htio instalirati vistu...medutim ne funkcionira...podeseno je da cd rom prvo ocitava...i instalirali smo windows xp bez muke s cda...ali krenemo windows vistu i probali smo 7....loadira s dvda...i treba mu 10 minuta da se pokrene pocetni screen....zatim da su fileovi se krenili kopirati 15 minuta za 1 posto.....svakih 10 minuta dvd uredaj se pokrene i ocitava i zatim se ugasi...i instalacija kao da stoji....kazem napreduje svakih 15 min za 1 posto...dvd od viste je u redu...na par mjesta isproban...a kazem xp instalirali bez problema...kakav problem moze biti...nesto u biosu...dvd rw...maticna...hard...pomoc....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja je konfiguracija kompa???
XP ste, pretpostavljam, instalirali s CD-a, a Vistu s DVD-a. Ima li mu računalo inače problema s čitanjem DVD-ova?
koja je konfiguracija kompa???
AMD 5400+,4 GB ddr2,hd 3870,gigabyte ga-m56s-s3 ...dvd je normalno istalirao kad smo u windowsu...radi kopiranje,snimanje,citanje instalacija programa igri....ali eto preko boot dvd nece...tj ide kao da krepaje....racunao sam da bi se win vista instalirala za 28 sati...ici ce na servis jer nemamo rjesenja...ali zanima me vase misljenje...
problem do DVD citaca definitivno, jer je konfa ok
problem do DVD citaca definitivno, jer je konfa ok

99,99% je do čitača... Nek proba izvadit hard i stavit ga u drugi komp pa na drugom instalirat vistu