Problem s boot dvd..instalacija windowsa

poruka: 8
|
čitano: 1.881
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako danas sam kod frenda htio instalirati vistu...medutim ne funkcionira...podeseno je da cd rom prvo ocitava...i instalirali smo windows xp bez muke s cda...ali krenemo windows vistu i probali smo 7....loadira s dvda...i treba mu 10 minuta da se pokrene pocetni screen....zatim da su fileovi se krenili kopirati 15 minuta za 1 posto.....svakih 10 minuta dvd uredaj se pokrene i ocitava i zatim se ugasi...i instalacija kao da stoji....kazem napreduje svakih 15 min za 1 posto...dvd od viste je u redu...na par mjesta isproban...a kazem xp instalirali bez problema...kakav problem moze biti...nesto u biosu...dvd rw...maticna...hard...pomoc....

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 21:01 (milanji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koja je konfiguracija kompa???

Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

XP ste, pretpostavljam, instalirali s CD-a, a Vistu s DVD-a. Ima li mu računalo inače problema s čitanjem DVD-ova?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s boot dvd..instalacija windowsa
CRonaldo kaže...

koja je konfiguracija kompa???

mozda je to problem...
16 godina

AMD 5400+,4 GB ddr2,hd 3870,gigabyte ga-m56s-s3 ...dvd je normalno istalirao kad smo u windowsu...radi kopiranje,snimanje,citanje instalacija programa igri....ali eto preko boot dvd nece...tj ide kao da krepaje....racunao sam da bi se win vista instalirala za 28 sati...ici ce na servis jer nemamo rjesenja...ali zanima me vase misljenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

problem do DVD citaca definitivno, jer je konfa ok

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s boot dvd..instalacija windowsa
Bes7 kaže...

problem do DVD citaca definitivno, jer je konfa ok

da da vjerovatno dvd, otvori komp i ak imaš kakav rezervni dvd čitač ili prijatelji ste kažeš izvadi iz svog kompa i probaj spojit kod njega da vidiš dal će tada raditSmijeh
Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!
16 godina
neaktivan

99,99% je do čitača... Nek proba izvadit hard i stavit ga u drugi komp pa na drugom instalirat vistu

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 9:27 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice