Premještanje Registry entriesa

poruka: 5
|
čitano: 2.321
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Nedavno sam reinstalirao windowse. Napravio sam clean instalaciju, Imao sam Ultimate64, ali nešto sam sj***o pa sam morao ponovno instalirati.

Zanima me mogu li ikako kopirati registry keyse/entriese iz mape Windows.old u trenutnu windows mapu. Znam da se svi Registry keysovi nalaze  u mapi windows/system32/config , pa ako netko zna kako ću to napravit jer mi se neda instaliravat sve aplikacije i igre ako ih vec imam pa mi je lakse kopirat reg keyse.

edit1: igre imam u mapi C:\igre  ali kad ih pokrenem kaže da nisu instalirane. kopiranjem entriesa bi trebalo proradit.

----------------toni---------------------
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 10:54 (ToniCizmic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Re: Premještanje Registry entriesa
ToniCizmic kaže...

Šta nitko nezna ????

Registry se nalazi u C:\Windows\system32\config\regback

Dakle ides u Windows.old i potrazis registry. Te fileove otvoris Word Padom (ne sa notepadom, preveliki su za notepad) i trazis reg unose za igre

Ako si avanturista u dusi onda mozes lagano vratiti stari registry od starog windowsa natrag

How to restore Registry Hives on Windows 7

Ipak, najbolje je da ne petljas sa registrima a igre vratis sa prvom Word Pad metodom. Ako se odlucis onda moras napraviti System Restore Point

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hvala Lazarus Long. Tu sam očito pogriješio, otvarao sam ih notepadom.

13 godina
neaktivan

Imam problem što čak ni wordpad ne uspijeva otvoriti datoteke. Kad ih otvori pune su kockica  nerazumljivih znakova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
ToniCizmic kaže...

Imam problem što čak ni wordpad ne uspijeva otvoriti datoteke. Kad ih otvori pune su kockica   nerazumljivih znakova.

Ah, well....ja sam se malo zbunio. Mislio sam da jos pali trik sa XP-a

Onda nista...otvori regedit > File > Load Hive >   C:\Windows\system32\config\regback

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice