Otvaranje novih prozora, problem

poruka: 7
|
čitano: 4.636
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima, evo novi sam ovdje. Doveo me nerješiv problem.

Znaći. Koristim windows xp sp3. I svaki put kada otvorim neki novi folder on mi se ne otvara u istom već u drugom prozoru iako mi je u folder options namjesteno da se otvara u istom. Mislim da je jasno što me mući, pa sad ako tko ima kakav savijet ili pitanje, rado sam tu. Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Otvaranje novih prozora, problem

Jesi pokušao skenirati komp od virusa? Mislim, čudno mi je da, ako je u postavkama postaljeno da otvara u istom prozoru, da on otvara u posebnom.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...

Jesi pokušao skenirati komp od virusa? Mislim, čudno mi je da, ako je u postavkama postaljeno da otvara u istom prozoru, da on otvara u posebnom.

Naravno. S NOD32, AVG free, Spybot* i još par drugih sitnica ja mislim. Također sam i TuneUp maksimalno iskoristio nije pomoglo.

... help!
17 godina
neaktivan

Skini reg file sa ovog sajta (kopiraj sve u notepad i snimi ga na hard (ime.reg)) te ga pokreni (2xklik).

http://windowsxp.mvps.org/reg/samefolderwindow.reg

16 godina
neaktivan

Ma to šefe. Hvala najljepša. Stvarno.

Pozdravljam sve i budem visio na ovom forumu još dugooo....;)

Neznam da li je dozvoljeno, ako nije isprićavam se, ali imate li kakav još slićan forum ili site za preporućit osim bugovog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Canassob kaže...

Pozdrav svima, evo novi sam ovdje. Doveo me nerješiv problem.

Znaći. Koristim windows xp sp3. I svaki put kada otvorim neki novi folder on mi se ne otvara u istom već u drugom prozoru iako mi je u folder options namjesteno da se otvara u istom. Mislim da je jasno što me mući, pa sad ako tko ima kakav savijet ili pitanje, rado sam tu. Hvala unaprijed.

ovo se meni isto desavalo ali na SP2, u tom trenu sam imao i Brontoka, jel moze biti to?
16 godina
neaktivan

Neznam. Mislim da je uzrok mojih problema to što sam prćko po .xxx file's - ima. To je jedan od češćih uzorka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice