E sry na offtopicu ali kako se zove ovaj program do Ashampoo Burning Studio 9 ovaj X trazim ga vec duze vrijeme.
Resenje se zove PowerMenu i osim sto ti omoguci prozirnost na svemu (kao sto ti trazis) vec mozes stelati i razinu u koracima od po 10%.
Osim toga ovaj maleni i fenomanelan program omogucuje da minimiziras aplikacije u tray (kod sata), da odredis prioritet za oderdeni program itd.
Hint:
Da ne bi sakrio PowerMenu ikonu stavi program u Startup folder odnosno kreiraj shortcut sa ovim vrijednostima
"C:\Program Files\PowerMenu\PowerMenu.exe" -hideself on
E sry na offtopicu ali kako se zove ovaj program do Ashampoo Burning Studio 9 ovaj X trazim ga vec duze vrijeme.
zove ti se ConvertXToDvd
ajd molim vas objasnite kaj trebam napravit da namjestim prozirnost.......
Pa desni klik na statusnoj traci i odaberi transparency ili pojednostavljeno..uradi desni klik na ikonicu od programa ili onamo gdje ti pise Firefox i ime strane ili iznad adresne trake. Lako je
nekužim......
ali ja to neželim na progamu -internet- dobro može i na to ali i želim da mi bude i prozori od foldera da bude proziran
PA ponovi postupak i za folder. Ako mislis da ti ikonica bude prozirana...
Ma jel` ti ovo zelis? (vidi sliku)
da to želim
objasnite kaj trebam napravit za foldere......... detaljnije.........jel treba neki program imat za to............
Pa konkretno kao na slici (onamo iznad Page 1 of 1) klikni desnim klikom klikni na Transparency i odaberi vrijednost od 10% pa nadalje...100% je pogadas potpuno prozirno
ajd slikajte i stavite na post da vidim ali za folder mi pokažite...........ja nigdje nevidim taj Transparency
jel je to neki dodatak, neki program da to imate
Resenje se zove PowerMenu i osim sto ti omoguci prozirnost na svemu (kao sto ti trazis) vec mozes stelati i razinu u koracima od po 10%.
Osim toga ovaj maleni i fenomanelan program omogucuje da minimiziras aplikacije u tray (kod sata), da odredis prioritet za oderdeni program itd.
Hint:
Da ne bi sakrio PowerMenu ikonu stavi program u Startup folder odnosno kreiraj shortcut sa ovim vrijednostima
"C:\Program Files\PowerMenu\PowerMenu.exe" -hideself on
jel je to neki dodatak, neki program da to imate
ajd pogledaj gore opet....
jel ti to nas hebeš tu ili koji kukuruz??
evo riješio skinuo sam si s interneta neki vrag "transpert windows" i sad imam te postotke, ali jedno pianje sad sam si stavio na 50% ali mi se baš sve prozire i onaj dio kaj je već proziran ja bi želio da prozirem ovo kaj je samo bijelo.......
kao prvo...zašto ne koristiš ovaj program koji je kolega predložio????
i ja bi htio da mi Jessica Alba otpleše ples u krilu pa niš od toga 
i sad sam opet neš primjetio kad ugasim folder i opet upalim svejedno mi se vrati na poćetno stanje ja bi želio da bude cijelo vrijeme
i sad sam opet neš primjetio kad ugasim folder i opet upalim svejedno mi se vrati na poćetno stanje ja bi želio da bude cijelo vrijeme
Pobogu!
Pročitaj gore komentar od kolege Lazarusa, dao ti je link, nije mi jasno, kao da ignoriraš... 
pa kako da napravim kaj je kolega rekao.......nekužim taj powermenu di to nađem, kaj je to, di, šta, kaj????????????i da nažalos ja vas ništa ne hebem ja sam ozbiljan
evo skinuo sam ovaj kaj je kolega dao nisam ni skužio da je link- oprosti- i kaj sad kaj trebam da napravim
instaliraj u koristi kako je napisao u postovima...
ma jel da ti dođem nacrtat?? 
evo sad oću da stavim na neku prozirnost i neće ......................................................................................................................................
Eto nedavno je otvorena tema za pomoć preko teamviwera pa nađi nekog tamo
edit: vidim već je stavljen link - sry
Lik ne zna rabiti desni klik na neaktivan deo prozora. Steta
A niti Team Viewer nece mu pomoci posto nema prozirnosti preko njega. Zbog brzine konekcije gasi se Desktop Composition
[edit]
Jel` netko isntalirao program koji sam naveo? Kako ste zadovoljni? Meni se najvise svida opcija "Always on top"...dobro dode kada copy/pastate seriale :)))
evo sad oću da stavim na neku prozirnost i neće ......................................................................................................................................
lega, ovo jednostavno nije za tebe, okani se toga