Nakon update-a ne može se pokrenuti

poruka: 7
|
čitano: 4.720
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nakon update-a mi komp sa win7 ne želi pokrenuti.

Ja normalno uključim računalo i odmah se pojavi crno bijeli text da nešto nije uredu i da bootam u safe mod da prijavim microsoftu problem nakon toga počne bootanje i smrzve se na sekundu i onda nešto poput BSOD i piše da softwerom ili hardwerom nešto nije uredu i da ih provjerim i ako se problem dalje bude pojavljivao da pokušam nadograditi BIOS...

Nisam ga mogao restartati pa isključio struju i raćunalo se pokrene u recovery i to napravi nakon toga komp se normalno pokrene i probam opet instalirati ažuriranja i ista priča.

Što daradim,nisam baš željan da imam ne-updajtani komp? :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nakon update-a ne može se pokrenuti
darker123 kaže...

Nakon update-a mi komp sa win7 ne želi pokrenuti.

Ja normalno uključim računalo i odmah se pojavi crno bijeli text da nešto nije uredu i da bootam u safe mod da prijavim microsoftu problem nakon toga počne bootanje i smrzve se na sekundu i onda nešto poput BSOD i piše da softwerom ili hardwerom nešto nije uredu i da ih provjerim i ako se problem dalje bude pojavljivao da pokušam nadograditi BIOS...

Nisam ga mogao restartati pa isključio struju i raćunalo se pokrene u recovery i to napravi nakon toga komp se normalno pokrene i probam opet instalirati ažuriranja i ista priča.

Što daradim,nisam baš željan da imam ne-updajtani komp? :(

bolje imati i neupdateani komp, nego ugasen i da nista na njemu ne mozes radit? :/

Vrbaa'''
14 godina
neaktivan

Istina,ali malo mi glupo sve uredu i najednom ovo sva ažuriranja čak i service pack 1 je uspješno instaliran evo slike sa windows updejta dolje i neznam koje stvara problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 18:50 (darker123).

0 0 hvala 0
15 godina

stavi instalacijski dvd od windowsa i preko njega napravi system restore ako ne možeš nikako drugačije, pa pogledaj dali će tad moć pokrenut windowse

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 19:01 (matija656).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Čemu to ak se komp normalno pokreće :/
15 godina

zanemari prvi post od mene, nisam bio svjestan...

ako ti pokaže da je problem sa nekim komadom hardvera ili da treba bios flashati, onda provjeri komponente dali sve radi kako treba, a biose da sam nadogračuješ preporučam samo ako znaš što radiš, jer ako shebeš biose, shebao si sve, ako bi to radio daj bolje nekome tko je to već radio

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neću dirat BIOS jer ako nešro uradim ide matična pa-pa zato ću si pustit mira dok win 8 za stolna računala izađe van (ak izađe)
Pomoč bi mi još uvjek dobro došla ak netko zna rješit problem.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice