Koji windows na ovu konfu?

poruka: 21
|
čitano: 3.619
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Malo 'blesavo' pitanje, ali nema veze....Ja ne bih preporučio Vistu. Stavi sedmicu RC...Možeš je skinuti s službenih stranica. Najbolji windowsi ikad.

Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

svakako Vistu sa SP2,meni je najbolja Ultimate,uzimaš li original??po meni se neispati dati 1500 kn za Vistu Ultimate,zato uzmi Home Basic ili Home Premium

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je

0 2 hvala 0
16 godina
RE: Koji windows na ovu konfu?
ako baš želiš vistu možeš, ali onda 64 bit
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Malo 'blesavo' pitanje, ali nema veze....Ja ne bih preporučio Vistu. Stavi sedmicu RC...Možeš je skinuti s službenih stranica. Najbolji windowsi ikad.

zasto je blesavo pitanje nemoras onda pomoci ako mislis da je blesavo......jel ima mozda skinuti vistu sa sluzbenih stranica meni se vise svida vista..navikao sam na nju radit......ne mislim placati windows 1500kn nisam lud (toliko) Belji se

Koja je razlika izmedu 64 bita i koje jos imaju uopce verzije :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 3:18 (Razer Mamba).
17 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Riker kaže...

zasto je blesavo pitanje nemoras onda pomoci ako mislis da je blesavo......jel ima mozda skinuti vistu sa sluzbenih stranica meni se vise svida vista..navikao sam na nju radit......ne mislim placati windows 1500kn nisam lud (toliko) Belji se

Razlika je u tome da 64-bit Win mogu iskoristiti više od 4GB ram

a postoji i 32 bit verzija ali ona može iskoristiti do 3.25GB ram

16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
Razer Mamba kaže...
Riker kaže...

Razlika je u tome da 64-bit Win mogu iskoristiti više od 4GB ram

a postoji i 32 bit verzija ali ona može iskoristiti do 3.25GB ram

widows 7 skini službeno x64 i nečeš požalit

16 godina
neaktivan

Ako si navikao na Visti radit onda ce ti prelazak na Win7 biti bezbolan jer su po izgledu gotovo identicni(samo je Win7 dosta bolji - jedino nije final).

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BLOGERX4 kaže...

Ako si navikao na Visti radit onda ce ti prelazak na Win7 biti bezbolan jer su po izgledu gotovo identicni(samo je Win7 dosta bolji - jedino nije final).

gdje mogu skinuti windows 7 ?jel se moze sa sluzbene stranice skinit i molio bih link

HVALA!

16 godina
neaktivan
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vista x64 SP2

Kada izađe windows 7 onda pređi na njega

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

može li se instalirati Vista sa neoriginalnog CD-a,a da se upiše originalni aktivacijski ključ?koliko se puta može iskoristiti jedan aktivacijski ključ?

written by pod009

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...

može li se instalirati Vista sa neoriginalnog CD-a,a da se upiše originalni aktivacijski ključ?koliko se puta može iskoristiti jedan aktivacijski ključ?

Može - samo pazi da je ista verzija (ultimate, home premium...), isto bitna (32 i 64 bitne imaju različite ključeve) i da se service packovi poklapaju.

Aktivacijski ključ možeš koristiti pun k puta, ali samo na jednom PC-u u isto vrijeme.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Kakvo glupo pitanje pa staviš sve moguče Windovse!!

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
the mir kaže...

Kakvo glupo pitanje pa staviš sve moguče Windovse!!

omg sto je tebi Iznenađen evo prvo ovu konfu necu uzimati jos jer cu stediti za graficku radeon 5xxx serije odnosno ge force 3xx serije i stavit cu core i7 navjerojatnije...nije mi nikakva zurba,a sto se tice windowsa poslusat cu Paolo2612

Vista x64 SP2

Kada izađe windows 7 onda cu njega

Razer Mamba
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 20:25 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan

Valjda kužite da ovaj tip zaje....

0 1 hvala 0
16 godina

Vista je totaln sranje bolje sebi instaliraj WINDOWS XP PROFESSIONAL

16 godina
neaktivan
kbozic kaže...

omg tko zeza sto je tebi??

Softwer novi si clan i vec si poceo pricati gluposti......windows xp professional pored 7-ice ..... LOL

Namigiva

Razer Mamba
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
kbozic kaže...

Softwer novi si clan i vec si poceo pricati gluposti......windows xp professional pored 7-ice ..... LOL

Namigiva

Pa ne bih se bas slozio, al opet sve zavisi za kako koga jel. WinXp je za svakoga, Win7 moze (skoro)svakome, al' Vista(iskljucivo oni koji je vec imaju ili im je conf. uhh) Smijeh

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
16 godina
neaktivan

Može neko dat link od Windowsa 7 RC?

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 23:31 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BLOGERX4 kaže...
Razer Mamba kaže...
kbozic kaže...

Namigiva

Pa ne bih se bas slozio, al opet sve zavisi za kako koga jel. WinXp je za svakoga, Win7 moze (skoro)svakome, al' Vista(iskljucivo oni koji je vec imaju ili im je conf. uhh) Smijeh

Imao sam i vistu i xp...samo jos nisam win7 provao =) ....mislim u jednoj igraonici je bila win7 nista novo svak moze koristiti sva tri windowsa.....

Razer Mamba
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice