Kako reinstalirati windovse...

poruka: 9
|
čitano: 4.084
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Reinstaliranje windovsa na laptopu...

Pozdrav svima imam jedno pitanje vezan za laptop pa da zapocnem...

Imam laptop marke HP i kupljen je jedno prije mjesec dana na njemu sam imao Instaliran Windovs vistu Home basic i ja sam si razmisljao da bi bilo bolje da mu stavim Windovs 7 i nabavio sam od programera koji programira racunala nabavio taj DVD nakon sto sam uspjesno instalirao Windovs 7-micu mislio sam da bi bilo dobro da instaliram i one drivere sto sam dobio uz njega. No ti driveri su zapravo na jednom driveru je Windovs Vista home Basic a na drugom je cijeli Microsoft office ali taj office mi netreba jer ja imam na CD-u na hrvatskom...

Eh ja sam stavio prvi CD i meni se zapravo instalirala Windovs Vista HOME basic znaci opet sam dosao na staro eh... mene zanima kako da ja izbrisem sve te windovse pa da opet instaliram Win... 7 jer kada idem u :/C pokazuje mi da imam 3 windovs foldera a ja mislim da bi trebao imati samo jedan...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Reinstaliranje windovsa na laptopu...

Napravi isto kako si napravio kada si instalirao 7-icu samo u trenutku kada odabires particiju na koju ćeš instalirati Windowse odi na custom i formatiraj ju.

Prvi folder od Windowsa je od stare Viste, drugi od Win 7, a treci od nove Viste. Svaka nova instalacija preimenuje staru mapu Windows i napravi novu.

17 godina

Formatiraj disk, podijeli ga na 2 particije i na jednoj instaliraj 7-icu. Drivere ti može pronać i skinit sama 7-ica ili ih skini sam sa HP-ovih stranica.

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Napravi isto kako si napravio kada si instalirao 7-icu samo u trenutku kada odabires particiju na koju ćeš instalirati Windowse odi na custom i formatiraj ju.

Prvi folder od Windowsa je od stare Viste, drugi od Win 7, a treci od nove Viste. Svaka nova instalacija preimenuje staru mapu Windows i napravi novu.

cek cek.... znaci da oped odem instalirat 7-micu i onda je meni nes pisalo tamo imalo je tri particije na koju da ja odem i kako da obrisen sa jedne particije windovs stari......

17 godina

Kod instalacije odabereš opciju format  te particije na koju misliš staviti Windowse, a sad na koju ćeš ih staviti, to ti je po volji,

samo da je dovoljno velika.

16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Kod instalacije odabereš opciju format  te particije na koju misliš staviti Windowse, a sad na koju ćeš ih staviti, to ti je po volji,

samo da je dovoljno velika.

evo upravo instaliram i kad sam dizao wind dao mi je 3 particije ja sam stavio na prvu i iso sam na format... i nakon toga sam install i jos cekam da mi se instalira.... jer valja tako sto sam napravio....

16 godina
neaktivan

INSTALIRAO SAM I SVE RADI PUNO HVALA SVIMA NA POMOCI JER ZATO SAM I DOSAO NA BUG DA VAS PITAM JER ZNAM DA ZNATE.....

EH DA A JER MOZDA ZNATE DALI IMA NEKI PACK NA HRVATSKOM JEZIKU ZA Win 7....????

1 0 hvala 0
17 godina
16 godina
neaktivan

Uradi update i imas da izaberes hrvatski jezik,ostale nemoj ni skidat,

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice