Kako instalirati windows xp na linux zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kako instalirati windows xp na linux
Kupila sam laptop Hp 635 A6F 10EA.. normalno sam pri pokretanju inst. taj linux, i onda sam išla instalirat windows xp, i sad više nemogu ništa, ni upalit ga( PIŠE MI ERROR 3,no bootable device) ni instalrat win.. kod instalacije windowsa mi je prikazalo grešku nešto ''stop''.. i sad neznam što napravit... malo sam po netu tražila i piše da u biosu treba promjenit nešto SATA u IDE, nemam pojma kako to napravit.!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kako instalirati windows xp na linux
Justsomegirl kaže...
Kupila sam laptop Hp 635 A6F 10EA.. normalno sam pri pokretanju inst. taj linux, i onda sam išla instalirat windows xp, i sad više nemogu ništa, ni upalit ga( PIŠE MI ERROR 3,no bootable device) ni instalrat win.. kod instalacije windowsa mi je prikazalo grešku nešto ''stop''.. i sad neznam što napravit... malo sam po netu tražila i piše da u biosu treba promjenit nešto SATA u IDE, nemam pojma kako to napravit.!

Uđeš u bios i potražiš postavke kontrolera.

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-xp-operativnog-sustava/61283.aspx

World Championships: 7, GP started: 302, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice