evo trazim i nema!?
Dobro ,nema veze ,kopiraj ovaj kaj sam stavil i ako imaš samo dvije particije i XP je na drugoj to je to. Otvori Notepad ,paste i Save u C particiju.
Ovako C:Win7, D:Media, E:Xp,F:Dvd
Onda umjesto broja dva ,stavi 3 na mjesta obilježena žutim markerom.
E puno hvala za trud vrijeme znanje i ostalo :-)
Kaj radi - možeš ući u XP? Ako to radi i ako možeš ulaziti u XP ,onda pusti kak je ,eventualno možeš testirat i probat sa brojem tri ,ako ti se da.
imao sam jos instaliran i ubuntu preko wubi-a u win 7 al sam cackanjem u EasyBCD izbrisao njegov "boot" tj. ne pojavljujemi se kod bootanja (samo win 7 i xp)
E to moraš instalirat iznova. Da ti je Ubuntu instaliran samostalno ,na posebnu particiju ,to se popravi jednostavnije od ovog sra*ja maloprije ,ali preko wubija ćeš morat nanovo.
Ili se probaj informirat na Ubuntu-ovim stranicama ,možda ima kakvo rješenje.
Ili potraži ovdje na forumu u Linux temama ,možda ima kakav odgovor.
Edit : pa ima Wubi u EasyBCD-u ,samo moraš znat gdje je i odrediti putanju.
evo ovako stvari stoje....dok san ima samo win7 napravia san back...priko necega u win7 neznan ni ja kako se zove...sad san ponovo instalira win7 jer drugacije nisan moga uc....i sad san ja isa vratit oni back up misleci da ce mi formatirat C particiju i spremit back up na tu particiju...ali nije nego je pocelo spremat back up bez formatiranja ali nije bilo prostora da to sve spremi....i kako cu ja sad vratit back up da sve stane na tu C particiju
Evo ,ovdje je kompletan postupak ,prikazan i u slikama ,pa izvoli : KLIK
S jednom napomenom - postupak se može raditi i sa instalacijskim dvd-om Sedmice!!
S obzirom da si već jedamput vraćal ,i da ti nije uspjelo ,prvo bi trebalo napraviti format te particije s nekim LiveCD-om poput Ubuntua ili sa Hiren's Boot CDom ,inače će se dogoditi ista stvar!!
Iako ,ako si već mical Sedmicu , a po tvojim postovima već dva puta ,jednostavno i najbolje je napraviti clean install i onda samo kopirati svoje podatke natrag iz imagea.