Instaliranje Windows Xp-a

poruka: 48
|
čitano: 7.374
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Mene zanima kada sa viste idem instalirat xp (napravio sam si iso. file od xp-a)ako mountam iso. file sa daemon tools-om hoće li ga hvatat kod boota (mislim na cd)

znate ono kad očeš instalirat pa pališ komp i moram bootat sa cd zanima me jel to mogu napravit sa daemonom ili moram imat cd ??

Hvala !

Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naravno da image moraš spržit na CD...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

OS na dvd-u je obavezan. restartirat će se komp po nekoliko puta i to znači da ne možeš mount već burn na dvd.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate RC1(Build 7057)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a dobro nema veze tako sam i mislio nije problem i hvala !!

Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Instaliranje Windows Xp-a
nicash kaže...

Mene zanima kada sa viste idem instalirat xp (napravio sam si iso. file od xp-a)ako mountam iso. file sa daemon tools-om hoće li ga hvatat kod boota (mislim na cd)

znate ono kad očeš instalirat pa pališ komp i moram bootat sa cd zanima me jel to mogu napravit sa daemonom ili moram imat cd ??

Hvala !

-hoće ako imaš wireless router, samo ti treba mrežni driver kod buta. (sorry... Plač)
自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
neaktivan
ihush kaže...
 -hoće ako imaš wireless router, samo ti treba mrežni driver kod buta. (sorry... Plač)

odgovor je besmisleniji od pitanja! Cestitam.

gdje ce covjek s cd-om? u router... ili cek, neka ga podigne s daemon toolsim s routera.. da da da!
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
neaktivan
nicash kaže...

Hvala !

Da li misliš imati dva operativna sistema na jednom hdd-u ili na dva hdd-a, ili se želiš samo vratiti sa Viste na XP na istu particiju? Više detalja bi nam pomoglo.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 17:30 (Kalea).
16 godina

@pixelatem ... odgovor je u skladu s pitanjem, a nichas sigurno zna samo malo tipka postove... (ponekad se ljudi šale) Namigiva

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan

ne to sam samo uzeo za primjer ja ostajem na visti nego kupujem laptop pa... a ace aspire one ima samo 8 giga ssd memorije jel mi to dovoljno za xp i par igra ??

16 godina
neaktivan
nicash kaže...

ne to sam samo uzeo za primjer ja ostajem na visti nego kupujem laptop pa... a ace aspire one ima samo 8 giga ssd memorije jel mi to dovoljno za xp i par igra ??

Jel ti dosta 8GB memorije za win XP i par igara????
definitivno NE...

samo za win xp tesko da ce biti 8 GB a kamoli jos par igara...pa svaka igra zauzima najmanje 6 GB (novije)..tako da...
16 godina
neaktivan

a jbg danas sam bio u hgspotu i uspoređivali smo eee i acera kažu oni acer je bolji ma je....ja bi uzeo eee da ima bolji procesor ovaj ima 0.9 a acer ima 1.6

i rekli su mi pa snimajte po dvdima i stickovima

eto ljudi da čujem vaša mišljenja koji je bolji ??

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 19:13 (nicash).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo opet spamam al ....

evo usporedbe: eee:2 gb rama 160 hdd i 0.9 proc. acer:512mb ram 8 gb ssd i 1.6 proc

pomozite !!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cek sta ..ti sad uzimas laptop novi i dvoumis se koji ces uzet izmedu ova 2??

pa kolko imas para na raspolaganju uopce za lap?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

oko 2300

a šta ču neam love

16 godina
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 19:45 (BORG).
16 godina
neaktivan

ja tu ne vidim ništa !!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ajmo ajmo hitno je !!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sto se tiće instalacije XP nakon Viste pogledaj Bug broj 190 str.79...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

Sto se tiće instalacije XP nakon Viste pogledaj Bug broj 190 str.79...

ma to me ne zanima to već znam i neam bug sad me zanima vaše mišljenje koji laptop da uzmem od ponuđena 2
17 godina
neaktivan

njega to ne zanima nego ovo za netbookove.

edit: stigo me.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 20:26 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne shvaćam zašto u 3 teme raspravljamo o tvojem potencijalnom netbooku.

Ako ne možeš kupiti Acera sa 160GB, onoga kojeg sam ti pokazao, uzmi eepc.

Ne isplati se uzeti acera sa 8GB SSD-om.
Povrati u rijeku pasji skote Pojedi novac i reci HVALA TI ŽIVOTE!
16 godina
neaktivan

ok hvala al oču sa eee-om moć vrtit neke malo starije igre npr.2005/6/7 nešto kao cod 4 ,most wanted..i to

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nicash kaže...

ok hvala al oču sa eee-om moć vrtit neke malo starije igre npr.2005/6/7 nešto kao cod 4 ,most wanted..i to

teško.
preslab je.
17 godina
neaktivan
Nećeš.

To nije računalo za igre.
Povrati u rijeku pasji skote Pojedi novac i reci HVALA TI ŽIVOTE!
16 godina
neaktivan

cod 4 bas i nije nesto stara igra ali u svakom slucaju nije ni zahtjevna nesto puno tako da....

neznan koje su komponente u laptopu kojeg bi tija uzet...ako imas link stavi pa cemo vidit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...

cod 4 bas i nije nesto stara igra ali u svakom slucaju nije ni zahtjevna nesto puno tako da....

neznan koje su komponente u laptopu kojeg bi tija uzet...ako imas link stavi pa cemo vidit

cod4 je nemoguće. ja ga nekim čudom vrtim na ovome mom sr***.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 20:35 (djdomi).
16 godina
neaktivan

a ako znate kakav je laptop onda ok...

iako i ja cisto sumnjam da ces moci s lapom od 2500kn vrtit igre tipa COD 4....

za 4000kn vec bi se dalo pricati o next gen igrama i malo zahtjevnijim koje si navea....

al ako ti je prioritet igranje onda definitivno nemozes s ovim bit zadovoljan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...

a ako znate kakav je laptop onda ok...

iako i ja cisto sumnjam da ces moci s lapom od 2500kn vrtit igre tipa COD 4....

za 4000kn vec bi se dalo pricati o next gen igrama i malo zahtjevnijim koje si navea....

al ako ti je prioritet igranje onda definitivno nemozes s ovim bit zadovoljan...

nadogradiš stari komp ili kupiš novi i bit ćeš zadovoljan. ovi netbookovi su više "ljetni" za slušanje glazbe, crtanje...
16 godina
neaktivan

Uzmi onaj skuplji ili mozda bolje oba...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 20:47 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

Uzmi onaj skuplji...

gle ak je skuplji ne znači da je bolji. inače bi ja uzeo eee ali mu je slab procesor.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 20:48 (djdomi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice