Imam inataliranu Microsoft® Windows Vista™ Business Version 6.0.6002 Service Pack 2 Build 6002. Želio bih uz pomoć Vistalizatora instalirati hrvatsko sučelje, ali nigdje ne mogunaći link za instalaciju. Može li mi netko pomoći?
Hvala!
Imam inataliranu Microsoft® Windows Vista™ Business Version 6.0.6002 Service Pack 2 Build 6002. Želio bih uz pomoć Vistalizatora instalirati hrvatsko sučelje, ali nigdje ne mogunaći link za instalaciju. Može li mi netko pomoći?
Hvala!
Kako ne moze odes na windows update i tamo imas jezika odabrani koji oces instalirati... Izaberi jezik cim instalira resetiraj comp pa idi u Control Panel>Regional and Language zatim na tab keyboards and languages i odaberi zeljeni jezik
koliko znam samo Vista Ultimate ima croatian lisp koji s emože skinuti updateom. Ostale verzije se kupuju ovisno o jeziku, engleski ili hrvatski ( za OEM ).
Ali zato ima bosanski lisp za download za sve verzije viste. Pa ako vas ne nervira "ba" svako malo, preporučam... ;)
Preko update ne daje mogućnost, ili je ja bar ne mogu naći. A bosanski, bez uvrede bilo kome, me ne zanima. No svejedno hvala. Ako netko znade nešto više, molim da mi javi.
Pozdrav!
Preko update ne daje mogućnost, ili je ja bar ne mogu naći. A bosanski, bez uvrede bilo kome, me ne zanima. No svejedno hvala. Ako netko znade nešto više, molim da mi javi.
Pozdrav!
klik hir
ne znam da li če pomoč ali ne spominje se nigdje business vista hrvatski prijevod nego ostale