Zna li mozda tko kako rjesiti sljedeci problem, naime komp mi se se odjednom poceo restartirat bez razloga a interesatna cinjenica je da se nakon restarta neuspije nitit upaliti dokraja a vec se nanovo restartira (tako po 5-6 puta u nizu i onda se 7-mi put pokazu one mogucnosti nesjecam se vse svih kako nema last good known configuration ja samo kliknem start windows normaly).
Slicna stvar mi se desila prije par mjeseci kad su mu se poremetole cmos postavke tada san ih loada na defult i stvar je radila dosada. Onda je komp opet izgubi cmos postavke loada san ih da deful ali on se nastavlja restartat. Odlucim promjenit cmos bateriju ali nista se nemijenja on se i delja nastavlja restartat tek tako stim da otkad san promjenia cmos bateriju vise negubi cmos postavke sto se znalo dogadjat kod restartiranja prije promjene baterije.
Nakon tone restartiranja nekako ga uspijem upalit i onda radi neodredjeno vrijeme nekod 2 sata nekad 5 min nekad 20 min. Stavia san da neide autorestart na system failer ali ne pokaze niti BSOD.
Cita san da moze biti i problem sa ramon pa san stavia i to testirat (doduse zasad je uspjelo obavit samo 60% posla a da nije doslo do restarta) i ni tu zasada nije bilo nikakve greske, neradi se o testiranju prilikom startup-a tako da tu jos ostaje prostora za eventualnu gresku ali ako komp dozvoli terba i tu imat rezltate kroz par sati iako su jako male sanse da je greska u ramu
Nasa san na par mjesta da moze biti i virus pa da proban komp loadat i safe mode vidit oce se restartat ako se tu ne restarta znaci da je virus ali problem je sta ja nikako nemogu uc u safe mode komp se jednostavno uvjek restarta prije nego bi treba uc u safe mode.
Ima li jos tko ikakvih ideja u cemu bi mogao biti problem ?
EDIT: koristim win 7 ali verzija nije genuine ako ovo uopce ima sta veze sa tim jer znam dosta ljude koji vrte istu stvar i nema problema. Jos jedna mala napomena neradi se o RC2 koji je isteka u 7-mi mjesec a i komp se nerestarta tocno svaka 2 sata sto je slucaj sa tom verzijom tako da sumnjam da je u tome problem ali evo ako sta znaci posta san i to.
EDIT 2: eo dobia sam rezultate testa rama nakon neznam ni sam koliko pokuasja i nema nikakve greske, pokusat cu sada i sa http://www.memtest86.com/ kako slovi kao najbolji ali opet kazem ako jako male sanse da ce naci ikkvu gresku ako ovaj program prije nije.