Ma možemo i dignuti server. Skupi nas se par, uplatimo na račun glavnome liku, i on uplati hosteru za server i imenujemo ga BUG. Nešto slično kao za BC2.
ja sam kupio orange box prije pola godine,malo manje,za jedno 40-ak kn,ako ne i manje.moram priznati da jos nisam isprobao ni jednu igru osim portala :/
šta igra ima 9gb???
šta igra ima 9gb???
Ima vise sadrzaja od BF i CoD zajedno.
10,77 GB :D
inace skidam ju jucer cijeli dan i danas, malo malo pa mi download stane i pise da je server busy, dali i vama tako ili?
inace skidam ju jucer cijeli dan i danas, malo malo pa mi download stane i pise da je server busy, dali i vama tako ili?
Ja počeo skidati dns, inaće sve skidam na austriskom serveru na steam-u i brzina je 500 KB/SEC, i to rijetko padne ispod 450...
Ali frend mi kaže da na njemačkom serveru isto nemoguće skinuti...
Ja počeo skidati dns, inaće sve skidam na austriskom serveru na steam-u i brzina je 500 KB/SEC, i to rijetko padne ispod 450...
Ali frend mi kaže da na njemačkom serveru isto nemoguće skinuti...
jučer sam skinuo sa frankfurtskog servera u 4 sata igru iako je u početku me za***avala
Meni ni ne želi pokrenuti skidanje.. :(
Meni ni ne želi pokrenuti skidanje.. :(
Steam < Settings < Downloads & Cloud < Download Region < Promjeni neki drugu.
evo ja skinuo 5,560 gb brzina oko 360 kb cijelo vrijeme jos samo 2 sata a onda online....
uvijek sam htio igrati tf2 no nikada mi se nije dalo platiti iako to nisu neke pare.... a sad napokon besplatno...
fuk je!!!
cya online ;)
stara vijest
Bug u zadnjem patchu. Stavi region na Europe u server browseru.
Preaparing to launch Team Fortress 2...
Stoji već 20 min.,sunce mu njegovo>(
Skida se brzinon čovijeka kojeg je udarilo auto i koji se vuče prema strani ceste s ozljedama opasnima po živce.
Oooo da.
Igra postala užas, kaže Ado. Ubercharge mu je ready, ali on nezna koja je tipka za ubercharg
Igra postala užas, kaže Ado. Ubercharge mu je ready, ali on nezna koja je tipka za ubercharg
Da ne bude zabune, znam ja koja je tipka ali neznaju ovi ostali
Taman sam je mislio kupiti i došao je free tjedan. Onda sam još malo pričekao, nadao se nekoj akciji na kraju tjedna, a kad ono, postala je besplatna (trljam ruke ). Mislim da će mi se svidjeti, pa lako kupim nešto u shopu za koji dolar, pa dobijem premium status :D
nista ne pomaze izgleda da po netu ima vec mnogo ljudi koji nemogu igrati tf2 a skinuli si f2p verziju, a i ja sam jedan od njih :(
nista ne pomaze izgleda da po netu ima vec mnogo ljudi koji nemogu igrati tf2 a skinuli si f2p verziju, a i ja sam jedan od njih :(
Serveri su zauzeti jer svi sad očito skidaju, makar mislim da se polako smiruje...
meni skida 1.3MB/s konstantno a prije pola sata sam ju stavio skidat, znaci nema guzve :)
Probaj stavit za regiju Europe, trebao bi ti odmah nać nakon refresha...
Čovječe morao sam igru skidati cijelu noć ali se ipak isplatilo.
I sviđa mi se to za BUG TF2 server.
koja čudna igra,cartoonish
pogotovo kad se pređe ravno sa BC2 na ovo
ali izgleda zarazno mada me gaze nemilo
probao, nista mi ne nalazi... moram preko xfirea trazit servere :S
probao, nista mi ne nalazi... moram preko xfirea trazit servere :S
Imaš in game za tražit servere.
i mene gaze
obicno imam k/d, lets say, 5/17 i to ako mi ide xD
al polako se navikavam, najvse mi leze solider i sniper, uz njih igram jos i medica
i mene gaze
obicno imam k/d, lets say, 5/17 i to ako mi ide xD
al polako se navikavam, najvse mi leze solider i sniper, uz njih igram jos i medica
u ovoj igri K/D ratio nije važan već timski rad!